Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Bu kadrodan 3 isim değişirse şaşırmam, Denizli bu...20.59'a kadar hiçbir şey belli olmaz bizde...
Bu kadroylan çıkacağını da sanmıyorum zaten, Tello mutlaka oynar, oynamalı da zaten, oynamamasının nedeni hala Şili bahanesiyse güldürmesinler bizi, Elano şow yapıyor başka bi takımda...Tabata'nın gelişi mi Tello'yu kulübüye gönderdi diye düşünüyorum, ama Denizli bu tip oyuncuları sever ve bir arada oynatır, bu ikiliyi de oynatacaktır umarım...İki Rodrigo hücum yönünden bizi rahatlatabilir... |
bunu bende dusunuyorum aslinda tabata ve tello pas alisverisi yapabilecek iki adamin bizi rahatlatabilecegini dusunuyorum sahsen ama denizli bunu ne zaman deneyecek bekleyip gorecegiz ben olsam bobo nihat baslar yusufun yerinede telloyu koyardim ama denizli nobreden vazgecmeyecegine gore yine tek forvet cikip en beceriksiz forvetimizden duvar olmasini rakip arkasina sarkmasini gol atmasini falan beleyecegiz gorelim bakalim ama su son kadro degismessede en az 4 atacaz yok nobreyi illa oynatirsa 1 0 olur bizim olur