Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2006, 01:24   #3
rtmtita
 
rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

nihat özdemir denilen zat-ı muhterem her ezikbehçeli gibi bugünlerde mide fesadı pozisyonlarında görülmektedir.böyle bir açıklama yapmasını hakikatten bekliyordum.
eyyyyy ezik nihat.anelka topu yükselerek ve elini hayaya kaldırarak voleybolcu gibi tokatlamıştır.bunu tribündeki çocuk bile görmüştür.Burak ın pozisyonunu lig tv deki Öztürk Pekin'in (bi daha bu adamı bizim maçı anlatmak için verirlerse ********im lig tvmi iade ederim) gazlamasıyla ,geri sar olum 2 ileri 1 geri 17 kavak dibi vakalarıyla olayın dozunu kaçırmışlardır.


bu sahsiyetler 3-4 İSTANBUL HATIRASI maçından önce "Beşiktaş' taraftarlarını alex ve anelka gibi dunya yildizlarini izlemekten mahrum bırakmayacagız" kelimelerini kullanmış ve maçtan sonra akıllanır zannettiğim fakat huylu huyundan vazgeçmez dedirten ezikliklere devam etmişlerdir.
yine gereksiz yere ortamı geren hikayelerle önümüze taş koymaya çalışmaktadır.ya kardeşim yuhhhhhhhhhh.insan uslanır dimi.anelkanın pozisyonundan sonra ben duymadım ben görmedimi oynayan bu arkadaşlardır ki şimdi kalkmış bize temiz lig nidaları atıyor.komiksiniz yafff. sorarlar adama aklın nerdeydi diye!
başarısızlıklara mazeret üreteceğinize biraz o kalın kafanızı çalıştırsanız bu hale gelmezdiniz.yurt içinde 1 sezonda 3 kupanın 2sini BEŞİKTAŞ'ım 1sinide gayse aldı.eeeee.başarılıydınız ne oldu salak herifler.ne aldınız!bütün klüpler bizi niye sizi sevmiyor? bunları sordunuzmu kendinize.
ama siz bunları anlamıyacak kadar eziksiniz.birilerine laf atıp ortamı gereceğinize kendi geçmişinizi temizleyin.elle kolla gol atan,hakemleri değiştiren,başarıları görmezlikten gelen(3-4 vallahi bu sene kalede bakiyi koyacaz.korkmayınClick the image to open in full size. ) para verip kendi futbolcularını dövdüren.kendi yönetimindeki arkadaşlarına işi bitince hadeee yavrum işine diyebilen,kendine küfür eden futbolcuyu ağam paşam diyerek sırf bize inat olsun diye göklere yükselten,bazılarına askerlik sorununu çözcem deyip kendi askere gitmeme formüllerini öğreten hatta ve hatta geçmişlerinde şöyle(http://www.barobirlik.org.tr/calisma/basinda_yargi/2004/03/25.htm) vakalları bulunan ezik rum takımına diyorum ki;

KESİN SESİNİZİ ULAN, GELİYORUZ!
Click the image to open in full size.
__________________
KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR!
rtmtita Ofline   Alıntı ile Cevapla