İşte takımımız, işte Denizli'nin öve öve bitiremediği takım!..Bunlara da inanan taraftarlarımız vardı tabii, onlarda hala geleceğe umutlan baksınlar bakalım, ne zaman pes edecekler, ne zaman yanlışa yanlış demesini bilecekler meraklan bekliyoruz...Kendimizi avutmayı bırakmalıyız artık ama yok, inatla bu takım iyi yolda diyenlere şaşıyorum, başta da Denizli'ye tabii...Kadro bu sefer fena değildi aslında, ama mevkiiler yine yanlıştı, hala inat ediyor Denizli bazı şeylerde, 8 milyon €'ya kurtarıcı olarak aldırdığı Tabata'yı hücuma yönelik değil de savunmaya yönelik oynatıyor, yaf o kadar 10 numara istedin, bunun için mi istedin diye sormazlar mı adama...
Denizli'yi de geçtim ben artık, ama bu maçı futbolcular kazanmalıydı ne olursa olsun, en azından taraftar için, ama yok, ne ruh var adamlarda, ne gol atmak için bir çaba, çaba varsa da boşa zaten, bal yapmayan arı misali!..Hiçbiri oynamıyor bunların, hücumda hiçbir şey yapamıyoruz...Bu takım gol atamaz diyoruz zaten 1 aydır, öyle de oluyor, 5.haftamız bu, ama hala birine patlayacağız diye bekliyoruz, birine 2-3 gol atsak herkez ben demiştim diyecek ama iş işten geçecek, şampiyonluk gitti lafları için çok erken ama geçen sene Fb bu haldeyken ne dediklerimizi hatırlayalım bi, sonra da şimdiye dönelim, Sivas'a küme düşüyor dedik bu sene, bizim halimizinde onlardan bi farkı yok gibi sanki, maalesef durum ortada, son şampiyon çok zor durumda, Denizli bu takımı nasıl düzlüğe çıkaracak, şapkadan tavşanı nasıl çıkaracak göreceğiz, ama sezon başında da dedim, işi bu sefer çok zor, onla olacak iş değil bu...
__________________ |