Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2009, 23:03   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli İstifa Sinyalini Verdi

Mustafa Denizli: İşler iyi gitmiyor, 'istifa' alternatiflerden bir tanesi


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli: İşler iyi gitmiyor, 'istifa' alternatiflerden bir tanesi

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'ın evinde Kayserispor'a 1-0'lık skorla mağlup olduğu karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu:


"Geldiğim gün hangi onuru ve şerefi taşıyorsam bugün de aynı onuru ve şerefi taşıyorum. Neticede hoş bir tablomuz yok. Yarın sayın başkanımızla bir durum değerlendirmesi yapacağız. Hayatım boyunca mücadeleden yılmadım. Hep mücadele içinde oldum. Herkes de biliyor. Dolayısıyla çok fazla söyleencek bir şey yok. Bizim için önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır. Dolayısıyla daha fazla söylenecek bir şey yok."

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAK ONURLU BİR HADİSEDİR"

Konuşmasında istifa sinyalleri veren tecrübeli teknik adam, "Bir şeyler ters gidiyor. Bu açık. Benim için Beşiktaş'tan ayrılmak onurlu ve gururlu bir hadisedir. Taraftarımız bizden çok şey bekliyor. Camiamız bizden çok şey bekliyor. Geçen sene bekleneni verdik. Bu her zaman vereceğiz anlamına gelmez. Tabi bu istifa edeceğim anlamına da gelmez fakat bir şeyler ters gidiyor. Benden başka inancını kaybeden olursa o zaman benim düşünmem lazım. O zaman sorun demektir. Biz bir bütünüz. Tribünümüzle, takımımızla, camiamızla bir bütünüz." şeklinde konuştu.

Konu jaSmin tarafından (19-09-2009 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir..
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla