Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2009, 01:41   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Veda Konuşması

Click the image to open in full size.
"Beşiktaş'ta bir şeyler değişmeli. Bu değişikliklerin içinde ben de olabilirim. Yönetim istifamı isterse, kabul ederim".


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçtan sonra adeta bir veda konuşması yaptı. İşte o açıklama: "İşlerimiz maalesef düşündüğümüzün tam tersinde gelişiyor. Bir dönüşe, bir iyi oyuna, 3 puana ulaşmayı başaramıyoruz. Maalesef bu sene kazanma zorluğu çeken bir görüntümüz var. Bunun düzeltilmesi için birçok alternatif mevcut. Bu alternatiflerin hepsini ortaya koymak lazım. Bu, iç bünyemizde çözüm bulabilecek. Ben bu takımın lideri ve sorumlusuyum. İşler iyi giderken de, gitmezken de pay sahibi olan benim. Burada kişilerin durumu kesinlikle kurumların ve camiaların önüne geçemez.

Bırakmak şereftir
"Önümüzdeki CSKA maçına 10 gün var. Beşiktaş ta bir şeyler değişmeli. Bu değişikliklerin içinde ben de olabilirim. Bu kulübe gelirken hangi şerefli duyguları yaşadıysam, buradan ayrılırken de aynı gururu yaşamalıyım. Ama bugün mü olur, yarın mı bilemem. Başkanımız ile yarın (bugün) bir toplantı yapacağız. Hayatım boyunca mücadele içinde oldum. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Bu takımın başındaki kişi olarak düşüncelerimi yönetim ile paylaşırım. Bizim için önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır. Daha fazla söylenecek bir şey yok.

Her şey ters gitti
"İstifamı başkana sunar mıyım? Hayır, bir durum değerlendirmesi yapılacak. Çözüm değerlendirmesi yapacağız. Durumumla, daha doğrusu takımla ilgili. Bir şeyler ters gidiyor. Bu doğaldır. Ama bu da alternatiflerden biridir. Beşiktaş'tan ayrılmak, geldiğim gibi şerefli bir hadise. Başkanımız istifa etmemi isterse gayet tabii ki kabul ederim. İsterse bunun uygulaması olmalı. Bu, benim için üzüntü verici veya başarısızlığın görünüşü değil. Camiamız bizden çok şey bekliyor. Beklentilere geçen sene cevap verdik. Bunları başkan ile konuşacağım."

Tepkiler doğaldır
"Her yıl yşampiyonluk kazanan biri değilim. Ama işime ciddi yürüten bir insanım. Bazen işler ters gidebilir. Tribünlerden gelen tepkiye gelince. O tepkinin içinde ben de olmalıyım. Biz bir bütünüz. Yönetim ile ayrı bir birim değiliz. Taraftarlardan gelen tepkiler doğaldır. Bana direkt gelen bir şey yok. Burada önemli olan şu: Nasıl iyi olanı paylaşıyorsak, kötüyü de paylaşmalıyız. Taraftarın bana olan inancını kaybettiğini hissedersem, onları konuşturmadan ayrılabilirim. Biz bir bütünüz. Tribünler, yönetim ve takım bütünün parçalarıyız."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla