Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2009, 08:23   #5
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören freni

İstifası cebinde olan Denizli'ye, Demirören sahip çıktı: Yapılanlar büyük bir haksızlık. Sizi kimseye yedirmem. İstifa konusu kapanmıştır, takımı yine siz ayağa kaldırırsınız...

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ta sular yavaş yavaş duruluyor... Kayserispor mağlubiyeti sonrasında istifa edebileceğini açık açık dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün Başkan Yıldırım Demirören’le biraraya geldi. Karşılaşmanın bitiminde Demirören’i telefonla arayıp, “Tüm sorumluluk bende. Ters giden birşeyler var. Söylediğim tüm oyuncuları aldınız. Önünüzü açmak için görevi bırakmaya hazırım” diyen Denizli’yi, Başkan frenledi.
‘En çok size üzülüyorum’
Toplantıda ilk sözü Mustafa Denizli aldı. Bir hayli üzgün olan tecrübeli çalıştırıcı, “Hiç hesapta olmayan puanlar kaybettik. Üst üste gelen sakatlıklar kadro kurmamızı engelledi. Çok güvendiğim oyuncular kayıplarda... Tello, Yusuf, Rüştü, Nobre, Bobo, Serdar ve Holosko gibi takımın yükünü çeken oyuncular verimsizlik içerisinde. İdmanlarda yaptığımız çalışmaları bir türlü sahaya yansıtamıyoruz. Bu takım ayağa kalkar... Kayserispor karşılaşması çok önemli bir başlangıç olabilirdi. Ama olmadı. Sorumluluk benimdir. En çok size üzülüyorum. Bu kadar maddi ve manevi yükün altına girip, o kadar güçlüğe tek başınıza göğüs gerdiniz. Takıma kol kanat gerdiniz. Ancak size sıkıntı yarattık. Buna son vermek için görevi bırakmaya hazırım” diye konuştu.
‘Aklından geçirme hocam’
Hocayı sakin bir şekilde dinleyen Demirören ise, Denizli’ye şu yanıtı verdi: Siz rahat olun. Bu yapılanlar, eleştiriler büyük haksızlık. Sezonu çifte kupa ile tamamlayan bu takımın başında biz ve sizler vardınız... Ancak daha üçüncü haftada takım, teknik heyet ve bizler protesto edildik. Ama sizi kimseye yedirmem. İstifa sözünü de bir daha aklınızdan dahi geçirmenizi istemiyorum. Bu takımı ayağa kaldırın. Bu konu artık kapanmıştır. Sisteme uymayan, takımı bozan varsa da derhal raporunuzu hazırlayın, gerekeni yapayım...
‘Öncelik Devler Ligi’
Denizli bunun üzerine, önceliği Şampiyonlar Ligi’ne vereceklerini ve gruptan çıkacaklarını belirtip, “Ligde geride kalıp, avantaj kaybettiğimiz gerçek. Ancak sezon sonunda nerede olacağımızı yine göstereceğiz. Bu sınırsız destek ve güveniniz sahaya yansıyacak. Takım ile özel görüşme yapacağım. Eğer aramızda kalmaya gönüllü olmayan varsa, eşyalarını alıp gidecek” diyerek operasyon için yol haritası çizdiğini de gösterdi.
Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla