Konu: Ne dediler?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2009, 08:28   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ne dediler?

Beşiktaş'taki kötü gidişin spor basındaki yansımaları...

Click the image to open in full size.
Basri Baykoç (Fanatik)
Denizli çözüm için sözüm ona belki kısmen rotasyon uyguluyor, ancak kulübedekilerin durumu, oynayanlardan daha kötü. Bir tek Ernst var, tek başına çırpınan ve hakkıyla mücadelesini veren. Geri kalan Beşiktaş, Denizli’nin ilerisini umutla donattığı kimlikten çok uzaklarda. Kısaca tünelin ucu görünmüyor.
Sergen Yalçın ( Vatan)
Beşiktaş için ne yazık ki bu sezon bitti. Bu saatten sonra Mustafa Denizli’nin durumu da çok ama çok zor görünüyor. Ekstra iş yapacak bir tek oyuncusu olmayan Kartal’ın G.Saray ve F.Bahçe’yi yakalaması artık mümkün değil. Tabata’ya verilen paraya yazık. Giydiği o forma ona 3 numara büyük geliyor. Bu işler öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil...
Ahmet Çakar (Sabah)
Şaka bir tarafa, Beşiktaş’ta bir şampiyonluk sonrası yaşanılan “dolce vita” (tatlı hayat) nedeniyle gelinen noktaya bakın. Hoca Çeşme’de tatil yapıyor, yöneticiler geziyor. Üstün körü bir takım yapılıp Beşiktaş rezil oluyor. Sanırım maç sonrası tezahüratlardan alması gerekenler gerekli mesajları almışlardır. Ne dersiniz Sayın Denizli? Ne dersiniz Sayın Demirören?
Erman Toroğlu (Hürriyet)
Beşiktaş bundan sonra da iyi olmaz. İyi olmayacağı kesin. Zannediyorum Kayserispor kolay bir Beşiktaş bekliyordu, ama bu kadar kolayını da beklemiyordu herhalde. Şampiyonluğa gitmek isteyen Beşiktaş, tam beş futbolcuyla Kayserispor’un iki hücumcusunu durdurmaya kalkıyorsa, bence 1-0’lık yenilgiye dua etsin.
Mehmet Demirkol (Milliyet)
Beşiktaş dün Türkiye liginin belki de en kısır takımına kaybetti. Hem de Cangele’nin ilk yarıdaki müthiş kendine oynama gösterisiyle ezdiği ataklara rağmen... Sonuç: Denizli geçen yıl bu takımın başkanı, teknik direktörü, kaptanı hatta sahibi gibi davranarak kazandı. Ama bu yıl antrenör bile olmak istemiyor gibi... Hakkını verelim, bunu da başından söylemişti...


Ne dediler? - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla