Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2009, 16:02   #1
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

en iyi top oynayan besiktas kazanan gs ile fb

valla her rakibimizin avrupa ve lig maclarini izliyorum ancak benim gordugum net birsey var oda en iyi top oynayan takimin biz oldugumuz yonunde banami oyle geliyor bilmiyorum ama rakiplerimiz resmen futbol oynamadan mac kazaniyorlar ben bu durum karsisinda hala umutluyum yeterki denizli takimdaki adamlari yerli yerinde oynatsin yakinda takke dusup kel gorundugunde herkezin umudu yerine gelecek besiktasin bu sanssizligi surekli devam etmeyecegi gibi rakiplerimizinde bu sanslari surekli devam etmeyecektir ilk yari bitiminde kimsenin beklemedigi biryerdede olabilir takimimiz tabiki butun bunlara ragmen demir oren yinede gitmeli ama denizli kalmali cunku bu saatten sonra hoca degisimi hicbir katki saglamaz besiktasa sadece denizlinin kulaklari birazcik cekilmeli adam gibi kadrolar kurmasi konusunda en basta kas ve nobre olmak uzere yeri olmayan ve beceriksiz olan adamlari 11 den keserek ise baslarsa sevinirim sahsim adina