Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
butun maclarini izliyormusun rakiplerinin ben izliyorum ve en iyi besiktas oynuyor ne yaptigini bilen bir takim goruntusunde ama bir skor dengesizligi var eger puan farki su anda 12 degilde 4 falan olsaydi medyada benim soylediklerime es deger seyler soyleyecekti dogal olarak sizlerde dogru diyecektiniz gs dende fb dende iyi top oynuyoruz bunu gs ile oynadigimiz macta zaten gosterdik ama bazi formsuzluklar ve sanssizliklar var macta kayseri macinda nihatin top iceri girseydi o mac yine donecekti bunu hepimiz biliyoruz bazen sansta yaninda olmasi lazim bir takimin |
Beşiktaşımızın hazırlık maçları dahil bu sezonki tüm maçlarını izledim, Ekstradan fener ve geseninde tüm maçlarını izliyorum, hatta biraz önce kasımpaşa maçını isledim, fener konusunda haklısın eziklerin futbol oynadığı falan yok ama şuan itibariyle ve lig başladığından beri kabul edmek gerekirki gese daha iyi takım oyunu oynuyor.. geseyle yaptığımız maçta ise adamların çoğu futbolcusu milli takımda olmasına rağmen ve yorgun olmalarına rağmen biz geseyi yenemedik, şansızdık diceksin bence şansızlıkla falan alakası yok resmen beceriksizlik.. Ben lig başladığından beri beşiktaşın oyunu komple sürkalize ettiği bi maçını islemedim ve hiç1şekildede zevk alamıyorum. ki çoğu arkadaşımızda benim düşüncemdedir. Yorumuna saygı duyuyorum. Buda benim düşüncem.