Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2009, 11:32   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
8 Terörist Ele Geçirildi

Bir süre önce Çukurca ilçesinden 60 kilometre mesafede bulunan Kazan Vadisinde bir girip PKK üyesi ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 1 astsubay ile 1 uzman çavuş hayatını kaybederken 2 asker ise yaralanmıştı.
Bölgeyi tamamen abluka altına alınmasıyla birlikte ikinci gün yine PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında sıcak temas sağlandı. PKK üyelerinin bulunduğu noktaların koordinatlarının belirlenmesi üzerine Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında kalkan helikopterler PKK üyelerinin üzerine bomba ve mermi yağdırdı.
Öğle saatlerine kadar süren çatışmalarda Çukurca bölge sorumlusunun da aralarında bulunduğu yaklaşık 8 PK üyesi silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildi. Çatışma anı ise çevrede bulunan bazı köylüler tarafından saniye saniye görüntülendi. Çatışmada 2 helikopter belirlenin koordinatların üzerine yağmur gibi bomba ve mermi yağdırıyor.
Çevredeki köylüler ise evlerinden dışarı çıkmayarak çatışmalara hemen yanı başlarındaki alanda çıkmasının şaşkınlığını yaşadı. Çatışmada öldürülen 8 PKK üyesinin cesetleri ise Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

VIDEO : Saniye saniye çatışma anı...İşte o anlar - Mynet Haber
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla