Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2009, 23:52   #25
BuRock
Banned

BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben böyle bişey demedim böyle bir düşüncem yok ama sende var heralde ki söylüyorsun sözlerimi anlamamışsın anlasaydın öfkelenmezdin uslubunuza da dikkat edin lütfen ben sizin askerlik arkadaşınız değilim şunu da daha önceki mesajımda Beşiktaşlı değilsiniz demedim renkli takım sempatiniz var dedim lütfen Türk dil kurumunun Türkçe sözlüğünden sempati ne demek öğreniniz .
niye ya bunu da demen lazım sonuçta 3 puanlı sistemde kasımpaşa 84 puan toplar.bence bu puan şampiyonluğa yeter.ayrıca ben sözlerini anladım da sen benim sözlerimin derinliği anlamamışsın zaten tahmin etmiştim ayrıca senin üslubuna karşılık kendi üslubumda bir aykırılık göremiyorum derdiniz varsa modlarla konuşun savunmamı onlara veririm.Beşiktaşlı değilsiniz diyemezsin zaten ve madem Türkçeye bu kadar önem veren birisin Türk Dil Kurumu yazarken her kelimenin baş harfini büyük yazabilirdin.bende size açıklama yapıyorum.neyse konumuz bu değil.ben yazımda kendi görüşlerimi bildirdim.isteyen saygı duyar isteyen saygı duymaz cevap yazmaz ve aynı zamanda hiçbir eleştiriye asla sinirlenmedim sinirlenmem
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla