Konu
:
Herkese Merhabalar
Tekil Mesaj gösterimi
24-09-2009, 00:44
#
1
BuRock
Banned
Tecrübe Puanı:
0
Herkese Merhabalar
permalink
Merhaba Arkadaşlar yeni bir üye değilim bundan 2 sene önce üye oldum ancak henüz yeni aktifim o yüzden de kendimi size tanıtmak istedim.İsmim Burak 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.İstanbulda 4 yıllık Bankacılık ve Finans bölümü öğrencisi olup kendi okulumda Çarşı kolu tanıtım başkanıyım.Ayrıca istanbul devlet tiyatrosunda tiyatro oyuculuğu yapmaktayım.birçok dizi ve filmde çeşitli figuranlık ve arka planda çalışmalar yapıp önemli kişilerin menajer asistanları olarak çalıştım hala çalışıyorum.Her gittiğim yerde takımımı hep çok güzel temsil ettim.Küçüklüğümden beri sevdalı olduğum Beşiktaşımızın şu günleri herkes gibi beni üzsede inancım azalmasına rağmen sevgim hep artmaktadır.Umarım kısa üsrede toparlanıp hazır hale gelicez.Ayrı bir albüm açmadan şuanki bazı resimlerimi burada yayınlayıp tanıtımım da katkısı olur diye düşünüyorum.
(Cem Yılmaz'ın Ocak 2010 çıkacak olan filmi ''Yahşi Batı'' filminden bir görüntüdür.Fida Film)
Varmısın Yokmusun Metin
Demet Evgar.(Cem Yılmaz'ın Ocak 2010 çıkacak olan filmi ''Yahşi Batı'' filminden bir görüntüdür.Fida Film)
Devlet Tiyatrosu Grubu
(Cem Yılmaz'ın Ocak 2010 çıkacak olan filmi ''Yahşi Batı'' filminden bir görüntüdür.Fida Film)
K.bakmayın resim aralarına bazı uyarılar koydum.Çünkü filmin çıkacaği tarih olan 9 ocağa kadar filmin çekileceği alanın resimlerini paylaşmak yasak.geçen ay başka bir sitede paylaşmak için izin istediğimde bu maddeyi zorunlu kıldılar.
Kendimi kısaca tanıtmak istedim.
İyi Forumlar...
Konu BuRock tarafından (24-09-2009 Saat
00:54
) değiştirilmiştir..
BuRock
Açık Profil bilgileri
BuRock - Daha fazla Mesajını bul