Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2009, 01:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barca'lamaya Devam : 4-1

Click the image to open in full size.
İspanya La Liga'nın 4. haftasında deplasmanda Racing Santander ile karşılaşan Barcelona sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Gollü geçen mücadelede Barcelona'ya galibiyeti getiren goller 20. dakikada Ibrahimovic, 24. ve 63. dakikalarda Messi ile 27. dakikada Pique'den geldi. Ev sahibi ekip Racing Santander'in tek golünü ise 72. dakikada Serrano kaydetti. Öte yandan Barcelona'da Inter'den transfer edilen Zlatan Ibrahimovic, Barcelona forması altında çıktığı 4. lig maçında da gol kaydetti ve gol serisini sürdürdü.
Bu sonucun ardından Barcelona puanını 12'ye çıkartıp maç fazlası ile İspanya La Liga'da liderliğe otururken ev sahibi ekip Racing Santander 4 puanda kaldı. Barcelona İspanya La Liga'nın 5. haftasında Malaga deplasmanına çıkarken Racing Santander de deplasmanda Almeria ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynanan günün bir diğer maçında ise Sevilla sahasında Mallorca'yı 2-0 mağlup ederken ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Squillaci ve 25. dakikada Perotti kaydetti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla