Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2009, 12:04   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko'ya Eşinden Ceza

Click the image to open in full size.
Haftayı maç yapmadan geçirecek olan siyah beyazlılarda Slovak yıldızın eşi Adela bu fırsatı kaçırmadı. “Ben gezeceğim sen kızımıza bakacaksın” diyerek 5 aylık Sophie’yi kocasına emanet etti. Holosko’yu, dünkü idman öncesi Ümraniye’de çocuğuyla görenler şaşkına döndü.

Hürriyet'in haberine göre, aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerinin gerisinde kalan ve Şampiyonlar Ligi’ne de boynu bükük başlayan Beşiktaş’ta, ceza söylentileri camia içinde kulaktan kulağa dolaşırken, ilk fatura Filip Holosko’ya kesildi.

Slovak yıldız eşi Adela tarafından cezalandırıldı. Holosko’yu, dün sabah erken saatlerde 5 aylık kızı Sophie ile birlikte Nevzat Demir Tesisleri’nde görenler şaşkına döndü.

Sezon başından itibaren hem Slovak Milli Takımı hem de siyah beyazlı ekibin kamplarında bulunduğu için kocasıyla bir araya gelememenin sıkıntısını yaşayan Adela Holosko, Beşiktaş’ın haftayı maç yapmadan geçirecek olmasını fırsat bilerek, kızları Sophie’yi eşine emanet etti.

Adela sert çıktı
İstanbul’da sürekli kızıyla ve ev işleriyle ilgilendiği için arkadaşlarıyla görüşemediğini, bunun yanısıra kendisine fazla zaman ayıramadığını dile getiren Adela Holosko, “Sophie yüzüne hasret kaldı. Bir babası olduğunu anlaması lazım. Bu fırsat iyi oldu. Bu nedenle sen çocukla ilgileneceksin, ben de ev işlerinden kalan zamanlarımı arkadaşlarımla gezerek değerlendireceğim. Ben de keyifli birkaç gün geçirmek istiyorum” diyerek kocasına ültimatom verdi.

Babalık farklı bir duygu
Eşine söz söyleyemeyen Slovak yıldız da mecburen dünkü idmana kızıyla birlikte geldi. Antrenman sırasında Sophie’yi malzemeci Ünal ve Süreyya’ya teslim eden Holosko, antrenman sonrası da kızının önce mamasını yedirdi, sonra onunla birlikte oynadı.

Takım arkadaşlarının takılmalarını da umursamayan Holosko, “Eşim bana çocuk bakma cezası verdi ama bu ceza çok tatlı. Ben mutluyum. Kızımın yemeğini yediriyor, altını temizliyor ve onunla oynuyorum. Babalık bambaşka bir duygu” dedi. Siyah beyazlı diğer oyuncular da Sophie ile yakından ilgilenip Holosko’ya destek verirken, Ümraniye’de keyifli saatler yaşandı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla