Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2009, 17:36   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Messi Sonunda Patladı

Click the image to open in full size.
Lionel Messi'nin Barcelona ile Arjantin Milli Takımı'ndaki performansı tartışma konusu oldu.
Efsane futbolcu Diego Maradona yönetiminde Brezilya ve Paraguay mağlubiyetleri sonrasında Dünya Kupası'na katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kalan Arjantin'de eleştiri okları Lionel Messi'ye de yöneltildi.
Barcelona ile Arjantin'de iki farklı görüntü sergilediği ve milli takımında tam randımanla mücadele etmediği iddia edilen Lionel Messi, bu eleştirilere sert tepki verdi.
Reuters'te yer alan haberde, Arjantin'de bir radyoya açıklamalarda bulunan süperstar, acımasızca yapılan eleştirileri anlamakta güçlük çektiğini ifade etti.
Messi, "Benden maçı tek başına kazanmamı bekliyorlar; fakat futbol bir takım oyunu. Biz her zaman her maçı kazanmak istiyoruz. Mağlup olduğumuz karşılaşmalarda çok iyi mücadele etmemize rağmen galip gelemedik. Ayrıca Barcelona ile Arjantin'i de bir tutamazsınız. Kulüp takımlarında aynı oyuncularla sürekli idman yapıyorsunuz. Milli takımlarda durumlar ise daha farklı" dedi.Milli takımda oynadığı futbolu parayla ölçtüğü öne sürülen yıldız futbolcu; bu söylemlerin çok çirkin olduğunu ve milli takımdaki performansın parayla bir tutulmasının söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.
Kaynak: Sporx.com
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla