Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2009, 14:16   #13
Strike EagLe
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam biz bunları yaparız ama oradan buraya gelipte yerleşen yabancıları da biliyoruz. Mezar ücretleri burada daha ucuz diye adamlar mezarlarını bile buradan alıyor. Bu kadar da küçük görmeyelim kendimizi onlarından bizden farkı yok

Evet kesinlikle haklısınız. Gelirleri çok yüksek, fakat çok aşırı cimri ve pis insanlar. Turizm mezunu olduğum için, otelde çalıştığım ve yıllardır yabancılar ile hem reelde, hem internetten konuştuğum için şunu söylemek isterim ki, gerçek TÜRK ' ün çeyreği bile olamazlar.

Ayrıca yıllardır özellikle Alanya' ya aşırı yatırım yapıyorlar. Ev alıyorlar veya belirttiğiniz gibi mezarlarını bile buradan alıyorlar. Avrupa' nın tek avantajı, işiniz yok ve çocuğunuz var ise iyi para verirler, veya bunun gibi birkaç avantaj. Ötesi yok yani...

Türkiye' ye gelen her turist gelecek yıl bir daha gelmek istiyor. Çünkü sıcakkanlılık görmüyorlar kendi ülkelerinde. Ve Türkleri dışarıda yamyam gibi görüyorlar, fakat buraya geldiklerinde ne kadar hatalı düşündüklerini farkediyorlar. Bakmayın siz Avrupalıların bizden 5 kat fazla gazete okuma istatistiklerine.. Bir halt bildikleri yok.

5 yıldızlı otellerde açık büfeyi ruslar görmesin aman. 5 dakikada miğdeleri patlayana kadar yerler herşeyi silip süpürürler. Böyle görgüsüzler kısaca. İskandinav ülkelerinden gelen turistler veya almanlar, hollandalılar, ingilizler biraz daha üst seviyede tabi, fakat genede yaptıkları terbiyesizliklerin haddi hesabı yok..

Parası olmayanlar sokakta gitar çalar veya kişisel becerilerini gösterip para kazanmaya çalışır. Onlarda da kapıcı, tornacı, pamuk helvacı, baloncu vs.. mevcut. Aramızda ki tek fark, onların kapıcısı buraya gelip en lüks otelde kalabiyor. Geliri yüksek.

Size onlar hakkında bir sürü utanç verici örnek yazabilirim fakat hem uzatmanın gereği yok,hemde forum kurallarına aykırı olur. Onların bizden para dışında üstün bir yanları yok. Keşke adam gibi hükümetimiz olsaydı, 7 yılda borcu 520 milyar dolara çıkarttırmazdı. Hem cehalet, hemde fakirlik olmazdı. Herneyse..
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.

Konu Strike EagLe tarafından (25-09-2009 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir..
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla