Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2009, 15:07   #1
Strike EagLe
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yol verme tartışması kanlı bitti!

İzmir Çevre Yolu üzerinde, iki sürücünün düellosunda, marketçi Muammer Karakaya öldürüldü, yanındaki bir kişi hafif yaralandı

İzmir'in Bornova ilçesinde iki sürücü arasında çıkan yol tartışmasında silahlar konuştu. İzmir Otogarı'na bir yakınını almaya giden Muammer Karakaya (34), henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ile "yol verme" anlaşmazlığı yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahını çıkaran kimliği belirsiz kişi, Karakaya'yı başından tek kurşunla vurdu. Kavgayı ayırmaya çalışan Karakaya'nın arkadaşı Kadir Tekin Hatun ise sol bacağından yaralanırken aynı araçta bulunan oğlu Tamer Hatun olaydan yara almadan kurtuldu. Silahlı sürücünün yakalanması için çalışmalar sürerken, Karakaya olay yerinde hayatını kaybetti.

GİRİŞİ ŞAŞIRDI
Olay İzmir Çevre Yolu üzerinde otogar kavşağı yakınında önceki gece saat 00.30 sıralarında yaşandı. İzmir Otogarı'na bir yakınını almak üzere giden 35 CZJ 12 plakalı cip sürücüsü Muammer Karakaya ile Kadir Tekin Hatun ve oğlu Tamer Hatun Bornova'dan Otogar yönüne doğru ilerlemeye başladı. Otogara yaklaşan sürücü Karakaya, kavşağa geldiğinde yolu şaşırdı ve şehirlerarası otobüslerin girdiği yola yani sağ şeride doğru yöneldi. Bu sırada tabelalardan araç girişinin biraz daha ileride olduğunu fark eden market sahibi Karakaya, bir manevra daha yaparak cipi ile sol şeride geçmek istedi. Bu sırada cipin arkasından gelen bir sürücü ile Karakaya arasında tartışma yaşandı.

"KARAR VER"
İddialara göre, önce birbirlerine korna çalan sürücü, ardından yol ortasında araçlarını durdurdu. Kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün Karakaya'ya "Ya sağdan git, ya da soldan. Artık bir karar ver" dedi. Öfke ile aracından indiği öne sürülen cip sürücüsü elindeki silahla plakası belirlenemeyen otomobile doğru yürümeye başladı. Tartışma sırasında aynı araçta bulunan Kadir Tekin Hatun ve oğlu Tamer Hatun'da cipten inerek Karakaya'nın kavga etmesini önlemeye çalıştı. Tamer Hatun sürücü Karakaya'nın elindeki silahı alarak cipin içine koyarken, diğer araçta bulunan kimliği belirsiz kişi ise belindeki silahı çıkartarak rastgele ateş etmeye başladı. Sürücü Muammer Karakaya başına isabet eden tek kurşunla yerde kanlar içinde kalırken, Kadir Tekin Hatun sol bacağına gelen mermilerle ayağından yaralandı. Yaşananlar karşısında şok yaşayan Tamer Hatun ise aracın arkasına saklanarak polisten yardım istedi.

Kalp masajı yetmedi
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri rakam ve harf grubu belirlenen otomobilin peşine düşerken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Başının sol kulak arkasına isabet eden mermi ile vurulan Karakaya doktorların kalp masajına rağmen hayata döndürülemezken, ayağından yaralanan Kadir Tekin Hatun "alın işte görün Muammer bedavaya öldü" dedi.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Kaynak: Yeni Asır
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.

Konu Strike EagLe tarafından (25-09-2009 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir..
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla