Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2009, 02:12   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aklı ManU'da

Click the image to open in full size.
İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United'ın maçlarını fırsatı oldukça televizyondan izlemeye çalıştığını söyledi.

Portekizli oyuncu, takımdan ayrılmış olmasına rağmen Old Trafford'da neler yaşandığını hala bilmek istediğini ve eski takım arkadaşlarının performansını merak ettiğini belirtti.
FIFA Dünyada Yılın Oyuncusu ödülünün sahibi olan Ronaldo, geçtiğimiz yaz mevsiminde 94 milyon avroluk rekor ücretle Real Madrid'e transfer olmadan önce, 6 yıl boyunca Manchester United forması giymişti.
Hala 'Kırmızı Şeytanlar' forması giymekte olan vatandaşı Nani'ye de övgüler yağdıran Ronaldo, 22 yaşındaki oyuncunun büyük bir patlama göstereceğini söyledi.
Ronaldo şöyle konuştu: "Elimden geldiğince Manchester United'ın maçlarını izliyorum. Old Trafford'da neler olduğunu bilmek istiyorum. Real Madrid forması giyiyor olmama rağmen, Manchester United maçlarını kazandığını zaman bende mutlu oluyorum."
Real Madrid formasıyla sezon müthiş bir giriş yapan yıldız oyuncu, "Nani, geçtiğimiz sezon ben oradayken fazla forma şansı bulamadı. Bu yıl ise çok daha iyisini yapacaktır. Elinde taraftarlara ve Sir Alex Ferguson'a ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterme şansı var. Telefonda sürekli görüşüyoruz ve United taraflarlarının da ondan beklentileri olduğunu biliyorum. Nani harika bir oyuncu. Birkaç yıl içinde dünyanın en iyi futbolcularından biri olacağından şüphem yok" diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla