Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2009, 20:05   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Keni Kapının Önünü Süpür"

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Asbaşkan Levent Erdoğan’ın Telegole yaptıkları gündem yaratan açıklamaları değerlendiren kulübün Divan Kutulu Başkanı Yalçın Karadeniz,bir birinden çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılan Yalçın Karadeniz’in gündem yaratacak açıklamaları:

Kongreye birkaç ay kala yönetimi, teknik adamı istifaya davet etmek doğru değil. Şimdi teknik heyeti değiştirsek, dünyanın en iyi ismini getirsek kaybedilen puanları geri alabilir miyiz, ligi yeniden başlatabilir miyiz, futbolcuları değiştirebilir miyiz?

Beşiktaş bu sıkıntılardan kurtulacaktır. Beşiktaş büyük bir camia. Birlik beraberlik içinden bu dönemi atlatabiliriz.

Levent Erdoğan, ben açıklamalarını talihsiz görüyorum. Şampiyon olan takımın kupalarını bir ay öncesine kadar Türkiye’nin dört bir yanına götürürken, basına demeçler verirken değişen ne oldu?Kötüyse dünde kötüydü o zaman bu takım. Levent Erdoğan’a sormazlar mı sen neden o zaman istifa etmedin, neden orda kaldın diye?

Ben Demirören ve Denizli’nin savunucusu değilim. O zaman neden istifa etmedin, ne yaptın bu güne kadar Levent Erdoğan soruyorum.

Herkese eşit mesafedeyim. Levent Erdoğan’ın açıklamaları doğru değil istifa kararını kendi vermeli. Bu açıklamalarına samimiyetle inanıyorsa yönetimde kalmamalıydı. Bu açıklamaları yapan bir yöneticinin mevcut ekiple bir daha oturması da zor. Levent Erdoğan bu açıklamalarıyla sadece bizleri üzse iyi. Kupalarını gezdirdikten sonra bu açıklamaları yapmamalıydı.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in Telegol’e “Muhalefet kriz yaratmak istiyor” sözünüde değerlendiren Karadeniz, sözlerine şöyle devam etti.

Beşiktaş’ta yıkıcı bir muhalefet var diyemem. Belki de bu açıklamasıyla kendi yönetimine seçtiği bazı isimlerin yanlış tercihler olduğunu vurguluyor. Muhalefet kendi içinde var. Demirören kendini de sorgulamalı. Levent Erdoğan’ı ben seçtirmedim ki, kendi seçti. Kendi Asbaşkanı böyle açıklamalar yaptığına göre Demirören buna yönelmeli ve sorgulamalı.


.Ne derler e “evvela kendi kapının önünü süpür”, kendi asbaşkanının kulağını çek, istifasını iste. Burada bir çelişki var.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla