Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
cisse yi de geçen sene koruyanlardan biriydim boboyu da zamanında koruyanlardan biriydim cisse miladını doldurdu bu takımda daha fazla oynayamazdı hiçkimse şimdi ben demiştim falan demesin nası bobo nun artık zamanı dolduysa bu sene ki hevessizliği bu yüzdense cisse de öle olacaktı bunları iyi değerlendirmek lazım futbolcu kaliteli veya değil bu çok önemli değil futbolcunun kafasından neler geçtiği önemli bizim şu an kafası sağlıklı hırslı istekli tek forvetimiz nobredir o da yetenek açısından yetersizdir. Nobre iyi bir yedek olarak devam edebilir. Bizim asıl forvetimiz olan bobo nun ise bu içler acısı halini artık izlemeye dayanamıyorum ona olan sevgim de gitmeye başladı. En iyisi boboyla yolları ayırmaktır. |
Çok güzel özetlemişsin...İlk geldiğinde Cisse'yi bende çok tutardım, ama son senesinde soğuttu kendisinden, şimdi de Bobo aynısını yapıyor, ama hala Bobo oynasa şöyle olur böyle olur deniliyor, hiçbir şey olmayacağı o kadar açıkki aslında...Nobre hakkında da dediklerine katılıyorum...