Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2006, 18:32   #66
sonatcan
Banned
 
sonatcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Toprak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi bu da güzel ama ben bu sene tigananın m.sedefe ilk 11 de şans vereceğini sanmıyorum. niye biranda sedefi kesti, aslında bunu öğrenmek lazım. muhakkak bir yanlışı vardır. ben de sedefin oynatılması taraftarıyım aslında. baki beni deli ediyor. ama en azından ibo sol bek te oynarsa daha iyi olur.(katiliyorum SEDEF olmayacaksa IBO orda oynar)

yabancı oyuncuya gelice. ben popescu tarzı bir defans oyuncusundan yana kullanılması taraftarıyım aslında. çünkü koray, kleberson ve fahri önlibero oynayabilirler ama defansta fazla alternatifimiz yok. aslında edmilson gibi hem stoper hem de önliberoda 10 numara oynayabilen bir adam bulsak o zaman süper olur.

saolasın
koray ve fahri tamam da kleberson bence biraz öne kaymali önliberoda faydalanamiyoruz rico ve delgadoya yakin oynamak istiyor anladigim kadari ile cünkü insan psikolojisi ben burda iyi oynamazsam nasilsa beni takimdan kes(e)mezler mantigiyla davraniyor gibi geliyor bana anlatabiliyorumdur insallah.. kendi de rahatsiz oynadigi bölgeden zorla güzellik olmaz..

Stoper sorunumuz olmaz, Gökhanzan, toraman ve Koray ve yedekleri Baki Mercimek(aslinda stoper özellikleri var)
Bakiden de solbek olmayacak anlasildi bari ZAN in yedegi olsun yada ZAN la yanyana denensin ama solbek olmayacak o baki kardesimden.. cok iyi niyetli birseyler yapmaya cabaliyor süphem yok ama kapasite meselesi . SOLBEK de olmaz .. olmaz .. olmaz.. Yüce Allahim insallah yanilirim.. Utandir beni Allahim Bu Baki kardesimizden iyi yada mükemmel degil normal bir solbek yarat raziyim..

dostcakalin..
__________________
sonatcan Ofline