Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2009, 19:32   #33
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya hatırlıyorum Tigana zamanında bu forumda bir kaç arkadaş daha boboyu ne kadar savunduğumuzu ona güvenilmesi gerektiğini kalitesinin ortada olduğunu genç yaşından dolayı tecrübe eksikliği olduğunu falan söleyip duruyoduk Bobo ya en başında hiç güvenmeyen bi çok kişinin karşısında durmuştuk. Ve baya da ateşli tartışmalar da olmuştu. Sonra Bobo zamanla kendini bulunca herkesin fikri değişti. Bobo yu gene çok savunmak istiyorum çünkü kalitesini hepimiz biliyoruz. Ama adam açık açık senin de dediğin gibi oynamak istemiyor ya istemiyor işte sahada resmen yürüyen bir ölü var. O futbolcu da maradona yeteneği olsa nolur hayatta herhangi bir şeyde başarılı olmak için önce onu istemek lazım. Bobo da bu gitmiş. Neden bu kadar savunduğumuz bir adamı BJK da istemeyelim ki yoksa. O zaman Bobo nun umut verdiğini gördüysek şimdi de artık olmayacağını görebiliyoruz. Bunu görmek ne kadar zor olabilir. Bobo çıkıp 1-2 maçta gol bile atsa artık bu takımda kalmak istemiyor. Hem Bobo ya hem BJK ya zarar vermenin ne manası var. Adamın piyasası varken iki tarafın da karlı çıkması lazım bu işten. Bobo dan alınsa alınsa en fazla yarım sene daha verim alınır şu raddeden sonra.
Bu saaten sonra Bobo'nun piyasası olduğuna da inanmıyorum, gördük işte, 4 milyon €'dan yukarı veren bi kulüp çıkmadı, o parayı veren de Olimpiyakos...O kadar gelecek vaadediyorsa alırlardı zaten çoktan...Beşiktaş taraftarı, Pascal'a aşık olan bi taraftar, biz sahada ruhsuz futbolcu görmek istemiyoruz, formayı çıkarın çıplak oynayın diyen bi taraftar nasıl hala Bobo gibi ruhsuz birini ister, anlayabilmiş değilim...Dediğin gibi Maradona bile olsa farketmez bu...