Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2009, 21:47   #42
Strike EagLe

Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Su an burada sivok un isminin gecmesi bile beni sasirtiyor.Su an turkiye liginde hic bir stoper ondan iyi degil.Yaptigi hatalar deniliyor ama dunyada nesta bile ne hatalar yapiyor.Bence ferrari ve sivok turkiye liginin en iyi ikilisidir.Ayrica boboyu tekrar bu takima asilamak gerek.Tarzi kimsede olmayan bir tarz.Cok inisli cikisli grafigi var o yuzden yollanmasi an meselesi.Ancak eski bobo olacaksa gitmesini istemem.Ama su durumda yapacak birsey yok sanirim.Ayrica nobreyi tartisanlara hala anlam veremiyorum.Illa bi forvetin 2-3 kisi gecip gol atabilme yetenegi olmasimi gerekiyor.Su an turkiye liginin n farkli forveti nbredir(en kalitelisi demiyorum sadece farkli)ve yabanci kontejanini etkilemedigi icin benim sahaya cikarken yazacagim ilk isim nobredir.Nobrenin yanina da diger forvet...

Sivok isminin burada geçmesi seni ve kimseyi şaşırtmasın. Delgado daha sakatlıktan çıkacak, kendini toparlayacak falan. Gene bu sezon ümit bağlamayın boşuna.. Defansın alternatifi bol o yüzden Sivok yazdım, birde çok hata yapıyor gol yediriyor. İyi oyuncu fakat seçme şansımız yok ki? Fink' in alınması zaten baştan hataydı fakat, şimdi o giderse orta saha ne olacak? Ernst' e Uğur İnceman' mı eşlik edecek.? Bobo çok kaliteli forvet tamam, fakat özellikle bu yıl katkı sağlayamıyor, şans verildi kullanamadı.

Yapabileceğimiz birşey yok. Sivok gitse sorun, Fink gitse sorun. Bobo' da gitse üzülürüm fakat forvet için alternatiflerimiz çok, defans içinde. Ya orta saha?????

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla