Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2009, 16:14   #1
ilteris
 
ilteris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'den flaş açıklama...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, CSKA maçını kaybetmeleri durumunda istifa edebileceğini açıkladı.
Denizli ve Beşiktaş takımı Lujniki stadyumunda dün incelemelerde bulundu. Burada takımına küçük bir antreman da yaptıran Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli Rus basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Denizli, "Kimsenin burada bize üç puan armağan etmeye hazırlanmadığını gayet iyi anlyoruz. Ama bize kesin zafer lazım, çünkü gruptan çıkabilmemiz için önümüze hedef koyduk. Tabi bunu yapmak kolay olmayacak. Türkiye'deki son maçlardaki Beşiktaş'ın oyunlarına baktığımızda bizim siyah çizgide olduğumuzu söyleyebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde bir maçı daha kaybedersek, ben istifa etmek zorunda kalacağım. Diğer taraftan ise CSKA'yı yenmemiz Türkiye şampiyonluğunda başarılı şekilde oynamamıza da katkı sağlayacak." dedi.

Rus uzman: CSKA Beşiktaş-Galatasaray maçına "ajan" göndermiş

Rus spor uzmanı Anatoli Bışovets, CSKA takımının Beşiktaş takımını A'dan Z'ye tanıyabilmesi için Türkiye'ye kendi adamını gönderdiğini belirtti. Rus spor uzmanı, CSKA Teknik Direktörü Juande Ramos'un Beşiktaş'la ilgili yeterince bilgisi var. Çünkü futbol ustası sayılan CSKA Başkan Özel Danışmanı Vladimir Salkov "ajan" olarak Beşiktaş-Galatasaray maçına gönderildi. Salkov da Beşiktaş'ın zayıf taraflarını tespit ederek not şeklinde Ramos'a ulaştırmış bulunuyor. CSKA'nın Beşiktaş'ı yeneceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Fuad Seferov, Moskova, Cihan
__________________
Click the image to open in full size.

Konu ilteris tarafından (29-09-2009 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir..
ilteris Ofline   Alıntı ile Cevapla