Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2009, 21:37   #1
Strike EagLe
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Hitler'in Kafatası Bir Kadına Ait!

Amerikalı araştırmacılar, Adolf Hitler'e ait olduğu sanılan ve yıllardır Rus federal arşivinde saklanan kafatasının bir kadına ait olduğunu açıkladı.
Nazi liderinin intihar edip etmediği tartışmaları da bu iddiayla yeniden alevlendi...

Yıllardır Alman Nazi lideri Adolf Hitler'e ait olduğu sanılan kafatasının 40 yaşın altında bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Uzmanlara göre Hitler'in bir sığınakta siyanür hapı aldıktan sonra başına ateş ederek intihar ettiği de kesinliğini yitirmiş durumda.

Tarihçiler Rus Kızıl Ordu tarafından bulunarak Moskova'da gizli servis deposunda saklanan 'kurşun delikli' kafatasının Hitler'e ait olduğuna inanıyordu. Connecticut Üniversitesi'nin Hitler'in kafatası üzerinde yaptığı DNA testleri ise bu iddiayı çürüttü.

KAHRAMANLAŞTIRMA ÇALIŞMASI

History Channel için hazırlanan "Hitler'in Kaçışı" isimli belgesele göre kafatası 20-40 yaşlarında bir kadına ait. Hitler ise 1945'te 56 yaşında ölü bulundu. O yıllardan kalan tutanaklarda, Hitler ve sevgilisi Braun'un cesetlerinin Kızıl Ordu askerleri tarafından çıkarılıp bahçedeki bir bomba oyuğuna yerleştirildiğini ve üzerine benzin dökülerek yakıldığını anlatıyor.

Hitler'in Eva Braun ile birlikte saklandığı sığınakta başına ateş ederek intihar ettiğine inanmayan tarihçiler ise, bunu Hitler'i kahramanlaştırmaya çalışan Nazi yönetiminin ürettiği bir yalan olduğunu savunuyordu.


Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla