Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 11:38   #1
MeHLiKa
BeŞiKtAşKımM..
 
MeHLiKa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Su sayaçları radyo frekansı ile okunuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU), su sayaçlarını radyo frekansıyla uzaktan okumaya başladı.

ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, radyo frekansıyla sayaç okumaya Gölkent beldesinde başladıklarını söyledi. Keleş, yaptığı açıklamada bu sistemle sayaçları uzaktan okuyabildiklerini belirterek, "Bundan böyle sayaçları uzaktan radyo frekansları ile okuyacağız. Bu sistem hem zaman, hem de verimlilik açısından avantajlar sağlayacak. Uygulamaya Gölkent beldesinde başladık. Tüm Sakarya genelinde sistemden yararlanmayı hedefliyoruz." dedi.
Daha önce faturaların ekipler tarafından evdeki sayaçlar tek tek gezilerek okunduğunu hatırlatan Keleş, yeni sistemle ilgili şu bilgileri verdi:
"El terminaline kaydedilen sayaç numaraları radyo frekansıyla uzaktan okunabilecek. Sayaç okuyan elemanlarımız evin içine girmeden otomatik olarak bu cihazla sayaçtaki veriyi okuyabilecek. Bu sistem işlemlerin daha çabuk yapılabilmesi ve bir elemanla daha fazla sayaç okunması açısından avantajlar sağlayacak. Aynı zamanda ev sahibi rahatsız edilmeyecek. Uzaktan okuma sistemi yeni bir gelişme." (CİHAN)
__________________
Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var,
Alevler içinde...
Beşiktaş sana yemin olsun,
Bitmeyecek sevdan...

/▌\
/ \



/▌\
/ \Siyah!






/▌\
/ \ Beyaz!





/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!






☻/
/▌Beşiktaş!:)
MeHLiKa Ofline   Alıntı ile Cevapla