Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 11:45   #1
MeHLiKa
BeŞiKtAşKımM..
 
MeHLiKa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökyüzünden sucuk, pastırma yağacak

Kayseri'de düzenlenecek 1. Uluslararası Pastırma Sucuk ve Mantı (PASUMA) Festivali'nin açılışında gökyüzünden sucuk ve pastırma yağdırılacak.

Festivalin organizasyonunu üstlenen firma temsilcisi Didar Şahin, yaptığı açıklamada, PASUMA Festivali'nin sadece sucuk, pastırma ve mantıyı tanıtmayı amaçlayan bir yemek festivali olmadığını, Kayseri'nin tanıtımının da hedeflediğini söyledi.
Festivalde sucuk, pastırma ve mantıyı ön plana çıkararak Kayseri'yi tanıtacak zengin bir program hazırladıklarını belirten Şahin, festivalin uzun süre akıllarda kalması ve katılımın fazla olması için birçok sürpriz de hazırladıklarını kaydetti.
Bu sürprizlerden birinin de gökyüzünden sucuk ve pastırma yağdırılması olduğunu ifade eden Şahin, şu bilgileri verdi:
''Festival etkinlikleri, cuma günü kortej yürüyüşü ile başlayacak. Büyükşehir Belediyesi önünden özel donanımlı 20 araç eşliğinde başlayacak kortej yürüyüşü, festival etkinliklerinin düzenleneceği Mimarsinan Parkı'nda sona erecek. Kortej, festival alanına ulaştıktan sonra bir sıcak hava balonu yükselecek. Bu balondan, orada toplanan kalabalığa sucuk ve pastırma hediye kuponları atılacak. Balondan hem boş, hem dolu kuponlar atılacak. Dolu kupon yakalayan vatandaşlar, 500'er gramlık sucuk veya pastırmalarını bu kupon karşılığında alabilecek. Bu şekilde 500 kilo sucuk ve 500 kilo pastırma dağıtacağız.''
Vatandaşların güvenliği için pastırmaları balondan atmayarak kupon karşılığında vereceklerini hatırlatan Şahin, 500'er gramlık 200 paket sucuğu ise balondan vatandaşlara atacaklarını, böylece ''Gökyüzünden sucuk pastırma yağacağını'' sözlerine ekledi.
__________________
Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var,
Alevler içinde...
Beşiktaş sana yemin olsun,
Bitmeyecek sevdan...

/▌\
/ \



/▌\
/ \Siyah!






/▌\
/ \ Beyaz!





/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!






☻/
/▌Beşiktaş!:)
MeHLiKa Ofline   Alıntı ile Cevapla