Alıntı:
Cagla´isimli üyeden Alıntı
Bütün takım kötüydü tamam ona laf yok ama Bobô ve Holosko'yu Nobre'yle kıyaslayamayız bile neden dersen geçen sezon bize çifte kupa kazandıran onlardı onlar çok da kötü oynasa kredileri var ama Nobre en son ne zaman çok iyi oynadı ve bize maç kazandırdı ben hatırlamıyorum valla birde diğerlerinden daha fazla para alıyor helal olsun valla heralde Denizli veya Demirören ile akrabalığı var hem ilk 11de hem para da iyi hemde çok kötü oynuyor nasıl oluyor bunu bir türlü anlamıyorum bunu biri açıklasın.. |
Çok farklı açılardan bakıyoruz ben nobre iyi oynadı felan demedim ki takım halinde kötüydük faturayı sadece nobreye kesmek yanlış dedim hepsi bu . Mustafa hocaya kızıyoruz nobreyi oynatıyor diye ama ertuğrul sağlamda oynattı nobreyi tigana da oynattı bu üç hoca da aptal üç hocada bişey bilmiyor üçününde akrabası nobre oynatıyorlar dimi sizce bu mantıklımı kardeşim bu adamda bir ışık olumlu bir yön bir gayret görmeseler neden oynatsınlar hadi biri oynattı ya diğer ikisi onlarda kesmedi demekki bizim bilmediğimiz onların bildiği bişey var ha ne dir o gördükleri nobrede dersen vallahi bende bilmiyorum . kusura bakma ama bu sezon bobo nunda holoskonun da nobreden farkı YOK .
Sırf adamın aldığı paradan dolayı paranoya oluştu bundan dolayı bütün fatura sadece bu adama kesiliyo yazık .