Alıntı:
bluesbreaker´isimli üyeden Alıntı
niye?
gideriz. ben ankaradan gidiyorum istanbula maç için, gerekirse diyarbakıra bile giderim 18 saat yola.
gideriz. gideceğiz. yetti lan.
gidecem meczup gibi tek başıma bağıracam gerekirse.
Sen benim nasıl beşiktaşlı olduğumu biliyormusun, esmer tenli birisinin sarışınlar gibi kızardığına hiç şahit oldun mu? gel de rengime bir bak. pancar gibiyim. elime bir yönetici değil, takımın muhasebecisini geçirsem renk transferi yapacak durumdayım. sinirim tepemi aştı.
bizde biliyoruz burada yazdıklarımızın hiçbirşeyi değiştirmeyeceğini, kek miyim ben. maksat paylaşım. içimizi dökmek.
ve fakat seninkisi limon sıkmak oldu afedersin.
velhasıl, ben seni tanımam, senin kurduğun gibi cümle kuran hiç arkadaşım dostum yok. bana şakamısın diyen olmaz. sen böyle diyince benim zaten atık olan şalter tutuşur. Bende ne dediğimi bilmeye bilirim.
Maksat muhabbet. kimse kimseyi yazıyla dövemez. bizde de beşitaşlı kardeşimizi dövmek yoktur. uyarırız.
Hatamız olmuşsa özür dileriz. Yolumuza bakarız.
Not:
("kardes" hasbıhalinden hiç hazzetmem. sen kullandın diye kullandım. tekerrür etmeyecek. rica ederim sen de kullanma, bunun yaşla bir alakası yok. gıcık oluyorum sadece. Sürçi lisan ettimse affola. Mazeretim gerçekten var, ziyadesiyle asabiyim.)
================================
Bu ikili tartışma için bir kez daha forumun geri kalanından özür dilerim.
================================= |
senin nasil besiktasli oldugunu tartistigimi hatirlamiyorum,yani senin besiktasliliginin derecesini hic kastedmedim yazimda,yanlis anlamissin sanirim.dereceli besiktaslilik yoktur gercek saglam besiktaslilik vardir,bu sitede ve baska sitelerde herkes kendine göre en koyu besiktaslidir,nitekim ben kendi kanimcada en koyu besiktasli benim,elbetteki sende kendince en koyu besiktaslisin,buyüzden diyorumki senin hissettiklerini sadece sen hissedip yasamiyorsun,enaz senin kadar kahrolup aglayanlar var besiktasimizin geldigi durumdan dolayi.ayrica gurbette dogup gurbetci oldugumdan belki senin kadar türkceyi iyi yazamiyor ve konusamuyor olabilirim ama saygi konusunda hic türkcem olmasa dahi yanlis birseyler yazmam yani saygisizlik yapmam.sanada saygisizlik yapmadim sadece yapmak istedigin olayin suanda mümkün olamayacagini acikladim bunun icinde sebepleri siraladim.sakamisin kelimesine gelirsek evet düsünmeden yazmisim,yanliz bu saygisizlik degil sadece ayni sitede bulunmanin verdigi cesaretle yazilmis esprili bir kelimedir bunun icinde azönce yazmis oldugum yorumda senden özürdiledim vede tekrar diliyorum.yanliz bu sitede bazi istisnalar olabilir yani baska sehirlerde oturupta inönüye maca gelebilecekler olabilir ama bu sayi parmak sayisini gecmez,eyer inanmiyorsan denizli maci icin bu siteden herkesi denizli macina davet edersin,kendimde almanyadan gelecem,devamlida geliyorum,ama sayi olarak kac kisi olacagimizi ozaman görürsün.insaallah ben yanilirim insaallah binlerce kisi toplaniriz,insaallah binlerce kisi tribünde gür bir sesle tepkimizi verebiliriz.ama bu benim kanimca cok cok zor,hatta imkansiz gibi birsey.uzunlafin kisasi acmis oldugun konuya limon SIKMAdim ama sen öyle diyorsan öyle olsun yinede özürdilerim,vede seni temin ederimki bundan böyle senin acmis olduguin mevcut konuya yorum yazip limon SIKMAYACAm(yani senin tabirinle)
kal saglicakla.birde unutmadan kardes kelimesini kullanmayi inanki bende sevmiyorum ama herkes yazdiklarinda kardesim kardes kelimesini kullandigindan bende ortama ayak uydurmak amaciyla bu kelimeyi kullandim,bunun icinde kusurumabakma.