Beyhude konuşmalar bunlar! | | Yahu "Demirören'in" röportajını okudum adam diyorki "benim Babam zamanındaymış kulübe para hibe etmek ben kulube verdiğim parayı geri alıcam,çoluğumun çocuğumun parası o.Ayrıca seçimle geldim seçimle giderim,küfürle filan başkanlık bırakmam"
Yani arkadaşlar 6 sene oldu halen aynı sitemkar ve çaresi olmayan feryatlarınızı yazıp duruyorsunuz adam kesin ve net konuşuyor,onun gözünde sportif anlamda başarısızlık ikinci planda hele futbol zaten öyle o geldiğinden beri derbi fakiri olmuş Beşiktaş,zamanın neresinde görünmüş FB'YE bu kadar üstüste maç verdiğimiz kısacası adam demokrasi adı altında aba altından sopa gösteriyor bu saatten sonra ocak 2010 seçimini bekleyip ve görmekten başka çare yok asıl o seçimde M.Aksu gibi bir adamı ki bence karanlık biri Babasından ötürü seçimde sandığa gömüp yine bakan olursa festivale bakın!Sonuç itibarıyla taraftar forumlarında yazılan çizilen onların kulak arkasına ya gider ya gitmez,kulübe üye olan ve oy kullalananlar bizler gibi düşünmediği müddetçe forumlardaki herkez havanda su dövmüş olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Konu Cagla tarafından (01-10-2009 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir..
|