Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı
Gerçekten mükemmele yaklaşıyoruz.. Bunun için nihatı sol bek, ekremi stoper, ferrariyi de isminden dolayı forvet oynatmak lazım.. Bunları da yaparsak mükemmel oluruz.. Mustafa Denizli'nin açıklamaları her zaman güldürmüştür beni.. Karşındakini ciddiye almayan alay eden bir tavrı vardır hep ama aslında alay etmiyor sadece kendi hayal dünyasında yaşıyor.. Kendini kaybediyor.. Ne ne yaptığını biliyor ne de ne söylediğini..
Bundan yıllar önce Kocaeli'nin başındayken bir samsun maçı vardı hiç unutmam.. Maçta gerginlik oldu saha karıştı.. Bu kendini kaybedip maç oynanırken sahanın en az 10 metre içine girdi.. Neyse maç bitti spiker soruyor: Sayın Deninli maç çok gergin oldu, siz de sahaya girdiniz diye.. Hayır diyor ben sahaya girmedim, çizginin bu tarafındaydım, bu çok farklı birşey diyordu..
Bu kadar kendinden bir haber kopmuş bi halde yani..
Walla bu gidişle iddia bizim maçlara gol atma bahsi de koyacak.. Üst üste 4 maçtır kaybediyoruz.. Kimse heveslenmesin ben denizli maçından da farklı birşey beklemyiorum.. |
iddaa yakinda yeni format hazirliyacak besiktas kac mac sonra ilk gölünü atacak diye
3 macinda ilk gölünü atacak 9.50
4 macinda ..........8.00
...
...
...
10 macinda 1.50
11 macinda 1.30
bu böyle gider .....