Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2009, 12:27   #41
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben maçları kapalıda hatta kutuda izleyen birisiyim. Kayseri maçında yönetime verilen tepkide Alen ilk başta taraftara yapmayın takıma destek verin diye bağarıyordu ama kimse kendisini takmayarak protestoya devam etti. Yani o istemedi diye protesto edilmiyor gibi bir mantık yok. Tribünde çok büyük rant kavgaları var Ferdi'nin öldürülmesi de bunların sonucu. Buradan sallanıldığı gibi değil yani olay.

Kapalı'nın her zaman öncelikli görevi takımı desteklemek olmuştur. Daha önceki senelerde yapılanlar bu yönetime de sadece toplu halde küfür dışında yapıldı. Ancak Başkan o kadar yüzsüz ki olanları takmadı bile.

Bazı arkadaşlar bu maçta protesto olmazsa tribünü satılmış ilan ediyor. Arkadaş o tribün Beşiktaş'ın son kalesi sen o son kaleyi de yıkarsan pulları yerine koyup oyunu bi daha açmamak üzere bitirmiş olursun.

Bu maçta protesto olacaktır olmalıdır da. Ama bu protesto kesinlikle maçın gidişhatına göre olacaktır ondan eminim.
Kapalıya giren biri olarak güzel özetlemişsin olayı...Ama bu Denizlispor maçının gidişatı falan hiç önemli olmamalı, geçen sene yanlış hatırlamıyorsam Oftaş maçında 5 dakikalık protesto yapılmıştı, kimse çıtını çıkarmamıştı, bu sefer ne bilim 10 dk olsun bu, seyircisiz oynuyormuş gibi oynasınlar maçlarını...Formayı çıkarın çıplak oynayın, bu forma kutsaldır nasip olmaz herkeze gibi tezavratlar yapılacaktır maç öncesi oyunculara zaten, maç sırasında da yapılmalı bunlar, Ankaraspor maçında söylesene hoca bu takım neden oynamıyor gibi bi tezavrat yine söylenebilir Denizli'ye, bide en azından bi 10 dk Yıldırım Demirören yeter denilebilir tüm stad tarafından...Destek destek bi yere kadar sonuçta, artık sabırlar taşmıştır bence...Bu maçı kazanırsak bayram mı edeceğiz sanki, Denizli'ye yenilirsek küme düşmeye oynarız zaten...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla