Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2009, 14:28   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mustafa Denizli'nin inadı...

Deplasmanda oynadığın, fazlaca önemli maçta oyunun üçte birlik bölümü geride kalmışken ‘sorunsuz’ ama daha önemlisi sahada gol atabilme yetisine sahip ‘ender’ futbolcunu ‘aksıyor’ gözlemi ile kenara alıyorsan, başlangıçtaki seçiminde ‘yanlış’ var demektir. Ancak Mustafa Denizli’nin yabana atılmaması gereken hatası, yarım saatlik sürenin sonunda Filip Holosko’nun yerine Yusuf Şimşek’i sahaya sürmesi değil de, karşılaşmaya İbrahim Kaş ile başlamasıydı. Daha ilginci ise bunun, ‘zincirleme reaksiyona’ neden olmasıydı! Ekrem Dağ, alışa gelmiş şekilde İbrahim Kaş’ın yerinde görev yapsa sorun bir ölçüde aşılmış olacaktı.
Ne var ki Mustafa Denizli’nin ‘inadı’ sürüyor ve bünyenin bu kez kabul etmekte zorlandığı İbrahim Kaş, Beşiktaş’ın aksamasına neden olan isim olarak ön plana çıkıveriyor. Fabian Ernst savunma bloğunun önünde tek başına görev yapsa Ekrem Dağ de yerinde oynasa, Yusuf Şimşek zaten takımda olacak ve Filip Holosko ile birlikte hücum gücünü arttıracak. Kaldı ki, Beşiktaş bu sezon tüm maçlarına savunma bloğunun önünde iki ‘kesici’ ile çıktı da ne oldu? Denizli’nin hatalarını saymaya devam etmeden önce altını çizmekte yarar var: Futbolun kendi doğruları vardır, yeni baştan literatür oluşturma olanağınız yoktur! İsmail Köybaşı’nın ilerleyen yıllarda takıma katkı sağlayacağı ortada ancak şu anda bu yükü kaldıramayacağı gibi böylesine ‘berbat’ anekdotlar sadece genç
oyuncuyu yaralar. Kaleci seçim ise ‘kör göze parmak sokmak’ ile örtüştü, dün gece Moskova’da...
Rüştü Reçber, Alan Dzegoev’in vuruşunda öndeydi, peki Milos Krasiç’in atışında? Diğerleri oynadı da
tek sorumlu filelerden topları çıkaran Rüştü Reçber mi oldu? Elbette ki ‘hayır’...
Şayet Mert Nobre, Beşiktaş’ın golcüsü ise yarından tezi yok bende Radikal’ın ‘başyazarı’ olacağım! İsmet Berkan gerekeni yapsın! Mustafa Denizli’nin sorumluluğu olmayan ender noktalardan biri tanesi Mert Nobre gerçeği. Tüm isteksizliğine ve de beceriksizliğine karşın sözleşmesini zam yaparak uzatan yönetim kurulunu yürekten kutlamak gerekli! Oynamasa dahi her sezon 2.5 milyon avro almayı Beşiktaş’a gelmeden garantileyen Nihat Kahveci’nin takıma katkısı nedir? Serdar Özkan’dan özür dileme zamanım geldi sanıyorum! İstersen son vuruşlarda beceriksiz, dilersen sahada egonun esiri ol... Şu aralar Beşiktaş’ta kötü de olsan yüreği ile oynayan bir tek sen varsın! Anlaşıldı ki Mustafa Denizli takımı ile takımı da onunla oynamaya devam edecek! Kuşkusuz başkan ve yönetim kurulu üyeleri de bu oyuna katkı sağlayacak!
Son dakika golü mü? O kadar da olsun artık...

Asena Özkan
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla