Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2009, 16:15   #45
sarideli28
 
sarideli28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben maçları kapalıda hatta kutuda izleyen birisiyim. Kayseri maçında yönetime verilen tepkide Alen ilk başta taraftara yapmayın takıma destek verin diye bağarıyordu ama kimse kendisini takmayarak protestoya devam etti. Yani o istemedi diye protesto edilmiyor gibi bir mantık yok. Tribünde çok büyük rant kavgaları var Ferdi'nin öldürülmesi de bunların sonucu. Buradan sallanıldığı gibi değil yani olay.

Kapalı'nın her zaman öncelikli görevi takımı desteklemek olmuştur. Daha önceki senelerde yapılanlar bu yönetime de sadece toplu halde küfür dışında yapıldı. Ancak Başkan o kadar yüzsüz ki olanları takmadı bile.

Bazı arkadaşlar bu maçta protesto olmazsa tribünü satılmış ilan ediyor. Arkadaş o tribün Beşiktaş'ın son kalesi sen o son kaleyi de yıkarsan pulları yerine koyup oyunu bi daha açmamak üzere bitirmiş olursun.

Bu maçta protesto olacaktır olmalıdır da. Ama bu protesto kesinlikle maçın gidişhatına göre olacaktır ondan eminim.
Arkadaşım ne demek o tribün bu Beşiktaş'ın son kalesi ?? Beşiktaş 100 yılı aşkın koca bir çınar.. Koskocaman bir camia.. 200-300 kişilik bir tribün mü yıkacak bu koskocaman tarihe sahip kulübü ?? Bu kadar aciz ve güçsüz mü görüyorsun sen Beşiktaş'ı ? Beşiktaş'ın arkasında milyonlarca destekçisi vardır ve bu oyun sonsuza kadar sürecektir ! Tribünlerin tepkisine gelince... Ben son karşılaşmadan bahsetmiyorum. Tigana zamanında da oynatılan futbola tribünlerde tepki gösterenler kapalı ahalisi tarafından azarlanıyordu dayak yemekle tehdit ediliyordu. Bu insanları savunmanın hiçbir mantığı olamaz.. Ben de maçlara gidip Beşiktaş için bağırıyorum ama hiç kimseden para almıyorum üstelik maçlara girerken para veriyorum. Tabatalar İsmailler oraya bedava girip üstüne üstlük bedava aldıkları biletleri satıp para kazanan tribün liderlerinin değil benim gibi insanların paralarıyla alınıyor. Haliyle tepki göstermek onların değil bizim hakkımız !
__________________
Click the image to open in full size.
sarideli28 Ofline   Alıntı ile Cevapla