Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2009, 17:04   #46
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
sarideli28´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım ne demek o tribün bu Beşiktaş'ın son kalesi ?? Beşiktaş 100 yılı aşkın koca bir çınar.. Koskocaman bir camia.. 200-300 kişilik bir tribün mü yıkacak bu koskocaman tarihe sahip kulübü ?? Bu kadar aciz ve güçsüz mü görüyorsun sen Beşiktaş'ı ? Beşiktaş'ın arkasında milyonlarca destekçisi vardır ve bu oyun sonsuza kadar sürecektir ! Tribünlerin tepkisine gelince... Ben son karşılaşmadan bahsetmiyorum. Tigana zamanında da oynatılan futbola tribünlerde tepki gösterenler kapalı ahalisi tarafından azarlanıyordu dayak yemekle tehdit ediliyordu. Bu insanları savunmanın hiçbir mantığı olamaz.. Ben de maçlara gidip Beşiktaş için bağırıyorum ama hiç kimseden para almıyorum üstelik maçlara girerken para veriyorum. Tabatalar İsmailler oraya bedava girip üstüne üstlük bedava aldıkları biletleri satıp para kazanan tribün liderlerinin değil benim gibi insanların paralarıyla alınıyor. Haliyle tepki göstermek onların değil bizim hakkımız !

İyi de güzel arkadaşım sen benim yaptığım yorumda protesto olmayacak yapmayın engelleriz döveriz dediğimi okudun mu da böyle cellaleniyorsun ? Bende yorumumda rant kavgaları olduğunu o yüzden ilerleyen haftalarda tribünde çok kavga izleyeceğinizi anlattım. Ben oraya giden 200-300 kisi bu işten nemalanıyorsa o tribüne dolduran diğer beşiktaşlılara da satılmış muamelesi yapmanın yanlış olduğunu yazdım. Ben halen diyorum Kapalı Beşiktaş'ın kalbidir sen ona 200-300 kişi için satılmış dersen o insanlara ihanet etmiş olursun !!!

Sana şöyle bir teklifte de bulunayım madem maçlara geliyormussun. Ben sana göre onları savunuyorum ya gel birlikte izleyelim haftasonu maçı hakkın olan tepkiyi ver bizlerde sana katılalım. Uyarmı ?
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla