Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2009, 23:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ten Cate Kameramana Saldırdı

Click the image to open in full size.
UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Bükreş deplasmanına gelen Panathinaikos Teknik Direktörü Henk Ten Cate, kendisini sigara içerken görüntüleyen kameramana sert tepki gösterdi.

İŞTE TEN CATE'NİN KAMERAMANA SALDIRDIĞI GÖRÜNTÜLER!

Bükreş Henri Coanda havaalanına dün gelen Cate, Romen kameramana, "Çekmeden önce bana sormalısın." dedi.
PRO TV kameramanın, "Tamam, sorun yok." diye sakinleştirmeye çalıştığı teknik direktör, daha sonra diğer kameramanın üzerine yürüyererek "Sen ne yapıyorsun ?" diye sordu. PRO TV kameramanının çekime devam ettiğini gören Cate, sert bir hareketle kameraya vurdu. Kamera, basın mensubunun yüzüne çarptı.
KÖTÜ ÖRNEK OLMAK İSTEMEDİM
Panathinaikos teknik direktörü Cate, Bükreş'te düzenlediği basın toplantısında PRO TV kameramanına yaptığı fiziki müdahaleyi savundu. Herkesin işine saygı duyduğunu hatırlatan Cate, "Sigara gibi kötü bir alışkanlığım var; bu nedenle dışarı çıktım. Ancak bu arkadaşınız ısrarla beni çekmek istedi. Ben ekranda insanlara ve çocuklara kötü örnek olmamak için tepki gösterdim. O çekmeye devam edince elimle kamerasını ittim." açıklamasını yaptı.
Bu arada Ten Cate ile havaalanında sorun yaşayan kameraman, basın toplantısına boksör kaskıyla girmek istedi. Ancak UEFA görevlileri buna izin vermedi.
BÜKREŞ'TE KAZANMASAK BİLE TUR ŞANSIMIZ SÜRER
Henk Ten Cate, Dinamo Bükreş maçını ölüm kalım mücadelesi olarak görmediklerini söyledi. "Her maçı kazanmayı düşünürüm; ancak bizim için 1 puan bile önemli. Kazanmasak da tur şansımız devam eder." diyen Hollandalı hoca, Romen rakibini Galatasaray'la kıyaslarken, "Dinamo Bükreş Galatasaray'dan iyi mi değil mi bir şey diyemem. Bunu maçta göreceğiz. Ancak kazandıkları maçlarda Dinamolu oyuncuların iyi oynadıklarını gördüm." değerlendirmesinde bulundu.
Gruptaki tüm takımların iyi takımlar olduklarına vurgu yapan Ten Cate, takımları sayarken Galatasaray yerine yanlışlıkla Steaua Bükreş takımını zikretti.
Seyircisiz oynanacak maça Hollandalı teknik adamın yorumu, 'bir nevi antrenman maçı' şeklinde oldu. Maç esnasında rakip takımın taktiklerinin duyulmasını 'tuhaf' olarak nitelendiren Panathinaikos teknik direktörü, ''Ancak Dinamo Bükreş'in ateşli taraftarının tribünde olmaması bizim için iyi.'' yorumunu yaptı.
BONETTİ: TURU GEÇMEK İÇİN 8 PUAN LAZIM
Ev sahibi Dinamo Bükreş'in teknik direktörü Dario Bonetti ise, Holandalı teknik adam Ten Cate'in sinirini uçak yolculuğu nedeniyle oluşan atmosfer değişimine bağladı. 'Ancak futbolda sinir bazen avantaj getirir.' yorumunu yapan Bonetti maça ilişkin, görüşlerini şöyle dile getirdi;
"Rakibimiz Galatasaray'a yenilmiş olsa bile ben sonuca değil ekibe bakarım. Grubun en güçlü ekibiyle karşılaşacağımızı biliyoruz. Onlar da ilk maçı kaybettikleri için kazanma arzusundalar. Grubu geçmek için 8 puan lazım. Bu maçta yapabileceğimizin en iyisini gerçekleştirmek istiyoruz."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla