Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2009, 14:01   #4
BuRock
Banned
 
BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Taraftardan Şok İstek : Rüştü'yü Bize Verin

Beşiktaş'ta CSKA Moskova mağlubiyetinin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki olayların perde arkasında yaşanan gelişmelerin, Başkan Yıldırım Demirören'e yapılan saldırıdan daha vahim olduğu ortaya çıktı.

Takımın gece saatlerinde havalimanına indiği anda alanda toplanan taraftarların yöneticilerden Hakan Aksoy'u yanlarına çağırdıkları ve hem CSKA Moskova maçında hem de bu sezon genelde hatalı goller yiyen Rüştü'yü istediklerini söyledikleri ve Rüştü'nün gelmesi durumunda kimseye bir şey yapmayacaklarını söyledikleri iddia edildi!..

Bu isteğe oldukça sinirlenen Hakan Aksoy'un ise tekrar içeri gittiği ve görüşmenin detaylarını Başkan Demirören'e anlattığı ve Demirören'in de sinirlenerek takımın arka kapıdan çıkması için emniyet güçlerine talimat verdiği ileri sürüldü!..

Demirören'in görüşmeyi daha sonra Teknik Direktör Mustafa Denizli'ye ilettiği ve o sırada görüşmeye şahit olan Rüştü'nün ise Denizli'ye, "Hocam ben Fenerbahçe'den bu tip olaylara alışığım. Orada oynarken Pendik maçı sonrası da beni istemişlerdi ve olaylar çıkınca da ortalık durulmuştu" diyerek şakayla karışık bir cevap verdiği ortaya çıktı.

Rüştü'nün bu cevabı üzerine sinirlenen Demirören'in ise, "Bunun şakası bile kötü. Kimsenin başına bir şey gelmeden arka kapıdan çıkın" dediği belirtildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

KAYNAK: TARAFTARDAN ŞOK İSTEK: RÜŞTÜ'YÜ BİZE VERİN | Maraton.com.tr
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla