Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2009, 14:16   #1
BuRock
Banned
 
BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yönetimden Yumurtalı Saldırıya Tepki

Beşiktaş Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Rusya'nın CSKA Moskova takımı karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından kafilenin İstanbul'a dönüşü sırasında başkan Yıldırım Demirören'e birkaç taraftarın yaptığı saldırıya bir açıklamayla tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi
internet sitesinde yer alan açıklamada, futbol takımının Moskova deplasmanı dönüşünde Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yaşananların, bugün medyada ''Yıldırım Demirören'e Saldırı'' başlıklarıyla yayınlanmakta olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

''Oysa bu çirkin saldırı, başkanımızın şahsında, 106 yıllık Beşiktaş Kulübü'nün saygınlığı hiç kimse tarafından tartışılamayacak olan başkanlık makamına yapılmıştır. Bunları yapanların Beşiktaşlı olduklarına asla inanmıyor, çirkin saldırıyı nefretle kınıyor, büyük Beşiktaş camiasının bu kişileri içinde barındırmayacaklarına olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunuyoruz.



Kaynak : Resmi İnternet Sitemiz


BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ

Konu BuRock tarafından (02-10-2009 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir..
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla