Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2009, 23:33   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
D.Seki Tahliye Oldu

Click the image to open in full size.
Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin yargılandığı davanın ilk duruşmasının sonunda savcı, delil durumuna göre tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Deniz Seki, Tamer Kılıç ve İbrahim Kaya'nın tahliyesine karar verdi. Ağlayarak yaptığı savunmasıyla mahkeme salonundaki herkesi etkileyen Deniz Seki, mahkeme heyetinin verdiği tahliye kararını duyunca sevinçten "Oleey" diye bağırdı. Bakırköy Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra saat 22.40'ta cezaevinin kapısından çıkan Deniz Seki, "Özgürlük çığlığı atmak istiyorum" diyerek derin nefes aldı. Seki, "Değiştim, yepyeni, pırıl pırılım. Bir sürü şeyden arınmış bir Deniz Seki olarak çıktım. İçeride kilo verdim. Bir süre düşünüp kafamı dinlemek istiyorum" diye konuştu.


Bakırköy Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra saat 22.40'ta cezaevinin kapısından çıkan Deniz Seki, "Özgürlük çığlığı atmak istiyorum" diyerek derin derin nefes aldı. Ardından sevinçle gazetecileri selamlayan Seki, "Şimdi gidip anneme sarılmak istiyorum. Cezaevinde bana çok iyi baktılar. Burasının adı cezaevi ama ben cezaevi müdürüme, infaz korumaya ve A-1 koğuşuma teşekkür ediyorum. Bütün sevenlerime teşekkür ediyor, 'Burada yatan herkesi Allah kurtarsın' diyorum. Burası hiç bildiğiniz gibi bir yer değil. Ama herkesin de yolu düşebilirmiş" dedi.


Çok heyecanlı olduğunu belirten Deniz Seki, "Değiştim, yepyeni pırıl pırılım. Bir sürü şeyden arınmış bir Deniz Seki olarak çıktım. İçeride kilo verdim. Bir süre düşünüp kafamı dinlemek istiyorum" diye konuştu.


ARTIK DOĞUM GÜNÜM 1 EKİM


Giydiği tişörtün hayranları tarafından hediye edildiğini ifade eden ünlü şarkıcı, "Fanlarımın bana doğum günü hediyesiydi bu tişört. Benim doğum günüm 1 Temmuz'du ama artık benim doğum günüm 1 Ekim. Çıkarken bu tişörtü giyeceğimi söylemiştim" dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla