Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2009, 03:04   #1
BuRock
Banned
 
BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Yönetimi'nde İnanılmaz Diyaloglar

Beşiktaş'ta CSKA Moskova maçının ardından Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yaşananların üzerine yönetim kurulu bugün bir araya gelirken, yöneticiler arasında ilginç diyaloglar yaşandığı öğrenildi....

Akaretler'deki kulüp binasında yapılan ve Başkan Yıldırım Demirören'in katılmadığı toplantıda yöneticiler olayı tartışırken, en ilginç yorum Genel Sekreter Kenan Öner'den geldi. Öner, "Hem Başkan hem de biz karizmayı çizdirdik" sözleriyle toplantıya damgasını vurdu!..

Diğer yönetim kurulu üyeleri de Başkan Demirören'i uyardıklarını ve dışarı çıkmaması gerektiğini söylediklerini ancak Demirören'in kendilerini dinlemediğini belirttiler.

Bazı yöneticiler ise Demirören'in yanında bulunan avukatının, taraftarlara cevap verdiği için olayların daha da büyüdüğünü söylediler.

Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ise son yapılan 3 - 4 transferin tribünleri kızdırdığını ve tepkilerin bu nedenle de fazla olduğunun altını çizerken, tribün içinde yaşanan liderlik tartışmalarının bu olayları ateşlediğini söyledi.

Diğer yöneticiler de tribün içinde artık liderlik diye bir durumun kalmadığı ve kendilerinin de hata yaptıklarını kabul ederek, "Geçtiğimiz yıllarda daha iyi olduğumuz dönemlerde tribünden 5 - 10 kişiyle görüşmeler yapılıyordu... O kişiler en az 3 - 4 bin kişiyi temsil ediyordu ve tribünle aramız iyiydi. Ancak bu yıl görüşmeleri yapmamamız hataydı" diyerek özeleştiri yaptılar.

Yöneticilerden bazıları ise yarın oynanacak Denizlispor maçında önlem alınması gerektiğini söylemelerine rağmen bir kısım yönetici ise olayları daha da ateşleyeceği için bu tip girişimlerin gereksiz olduğunu söylediler.

Toplantının ardından kulüp binasından ayrılan yöneticiler, Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek takıma destek verdiler.

Bu arada dün gece yarısı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda protestolara katılanlar arasında yer alan Harun Dulkara ve iki kişi Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltına alındılar.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Copyright©: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ'NDE İNANILMAZ DİYALOGLAR | Maraton.com.tr
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla