Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2009, 10:20   #15
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne basarisindan bahseiyorsun sen hala denizlinin arkasindaysan demekki sende onun gibi besiktasin basarisini istemiyorsun , yönetim tabiki suclu ama ekremi önliberoya kasi sagbeke hermac salak rüstü ve nobre ilk onbire bobo yu solda oynatan salak ise denizlidir ve sen hala basarili olacagina inaniyorsun ha diyeceksin gecen sene cifte kupa aldi denizli bence alakasi yok gecen senenin takimini ertugrul kurdu ekmeginide denizli yedi bu sene takimi denizli kurdu halimiz ortada ama yok sizler hala arkasinda durun denizlinin 26. haftayi bekleyin belki fenerle galata her mac yenilir gecen seneki gibi bizde sansa lider falan oluruz ama o sans milyonda birkere olur ...
bir kere o dediğin ertuğrul kurdu oda ekmeğini yedi lafı çok komik neden!! çnkü denizli onun sistemini komple değiştirdi sol bek oynayan tello yu yıldız yaptı fln filan anlatamıcam şimdi farkları herkes biliyor zaten kendi sistemiyle maçları kazandı buna inanmıyorum ben ikincisi arkasında olduğumu söylemedim sadece umudum var nedenide şimdi gönderdik diyelim ne olucak biri gelicek vasat!!!! son seneye bu zamanlarda gidicek ikinci alternatif ki bnce en iyisi tayfur takımı idare edicekk eee bunların olucağına denizli kalsın bkalım sezon sonuna kadar sonra gider yeni sezonda iyi bir hocayla avrupa vizyonu olan bir hocayla beşiktaşımızı kaderi çizilir ama şu aşamada saçmalıktan bşka hiçbirşey değili desteklediğim için diyorum bunları ama suçlu olmam doğal çünkü ben şuğursuzca eleştirip gözümü kapatıp denizliye istifa demiyorum evet demicem buyrun siz diyin bnce bnm yaptığım çok daha mantıklı