Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2009, 12:26   #23
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bnce hoca hakkında çok ağır konuşuyosun o ne zaman boş konuştu demekki var bir bildiği ki öyle dedi bilmiyorum ben hocamızı seviyorum getirdi diyosunuz adam çifte kupa aldı hemen işler kötü olunca eleştirin zaten bu normal ama her insanın yapıcağı bu destek olmayı herkes yapamaz o yüzden ciddi eleştiri alıyoruz bizde tamam çok hata yaptı bncede adamları yerinde oynatmıyor çoğu zaman ama o adamda böyle yapıcak bişey yok geçen senede böyleydi bu senede toparlıcaz inşallah herneyse anlatmak istediğim şey sadece yönetimin istifaya çağırlmasını istediğimdendir eğerki gerçekten iyi oyncular alınsaydı o zaman denizli maç kaybetseydi o zaman anlardım bu düşüncenizi

cifte kupayi ertugrulun kurdugu takimla aldi simdi onun kurdugu takimida goruyoruz hemde ertugrulun 5 kati para harcayarak ertugrula bukadar para harcasalardi hersey daha degisik olurdu ve bukadarda serbestlik verilseydi tabiki denizli hoca degildir herzaman birbaskasinin sermayesini yemistir futbola yabancidir resmen cikardigi her kadro bunu kanitlar cinsten adeta yaziklar olsun 1980 yillarindan kalma sisirme toplarla futbol oynuyoruz hala hemde kimle 1.80 lik nobreyle bosverin bu denizli iyi hoca islerini denizli hoca falan degil hoca degismesini yinede ocak ayina kadar istemiyorum

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (03-10-2009 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla