Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2009, 13:11   #24
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Mehmet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beşiktaş'ın Denizlispor karşısına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor.

Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, Serdar Özkan, Ernst, Ekrem, Tello, Tabata ve Nobre

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin yarın oynanacak müadelede son oynanan CSKA Moskova maçından farklı bir 11 sahaya süreceği öğrenilirken, son dönemde eleştirilen Rüştü Recber'in yine kaledeki yerini alacağı belirtildi.

Sezon öncesi ameliyat olan ve tedavisi tamamlanan İbrahim Toraman'ın da mücadeleye yedek başlayacağı ve ikinci yarıda forma şansı bulabileceği belirtildi.

Bu inatlaşma nereye kadar sürecek acaba? Denizli sanırım hiç kimseyi umursamadığını cümle aleme göstermek için böyle bir kadroyla çıkabilir ancak.

KAYNAK: DHA

Kimse heveslenmesin bence de gsaray,kayserive cska maçları gibi bu maçta da buna buna çok yakın bir kadroyla çıkacağını düşünüyorum.. Hatta biraz daha ileri giderek serdar özkanın yerine Yusufu, Tabata'nın yerine de Nihat'I oynatacağını düşünüyorum.. Böylece cska maçındaki kadrodan holosko'Nun yusufu oynatarak aynen saha süreceğini düşünüyorum..
Bu yada başka bir kadro ben Beşiktaş'ın ligde yada avrupada hiçbir maçı kolay kazanabileceğini düşünmüyorum hatta bu kadronun gol atmasının çok ciddi tesadüflerle olabileceğinin düşünüyorum.. İyi futbol zaten beklemiyorum şansa alınacak bir galibiyete razıyım..
Not: Demirören başkan olduğundan beri göze hoş gelen bir futbolla karşıdaki rakibi evire çevire yenen hücuma nasıl çıakcağını ve nasıl defans yapacağını bilen maçı ilk 30 dakikada koparıp rakibe pozisyon vermeden ve bol gol pozisyonuna girerek kazandığımız bir maç bilmiyorum ve hatırlamıyorum.. Böyle maçları en son Luce döneminde yaşamıştık.. Bunu yine o gelsin anlamında söylemiyorum ama sistemsiz günü kurtarmaya yönelik düşünceleri olan, gençlere prim vermeyen teknik direktörlerle, kalitesiz yerli ve 3. sınıf yabancıları transfer eden, hiçbir konuda dengeyi bulamamış, oraya buraya para saçmayı yöneticilik zanneden, Beşiktaş'ı köşe başındaki bakkal dükkanından daha kötü yöneten Demirören yönetimlerin başında olduğu bir kulüpten ve takımdan daha fazlasını bekleyemeyiz..
Allah hepimize sabır versin..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla