Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2009, 13:30   #28
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Herkes şampiyonlar ligini düşünüyor ne hikmetse.. Bobo efendi Manu maçında kadroya alınmadı diye tavır yapıyor, kapris yapıyor ama ibb maçında oynamadı diye sesini çıkarmıyor ne hikmetse.. Holosko sakatlanıp ŞL'de oynayamayacak diye üzülüyor.. Kimse demiyor Beşiktaş ligde 13. sırada 6 maçta sadece 1 galibiyet almış 3 gol atabilmiş diye.. Kimse demiyor Beşiktaş'ın, takım arkadaşlarımın bana ihtiyacı var diye.. Eee hem 2. sınıf hem de duyarsız/ruhsuz adamlar alırsan alacağın karşılık bu olur..
Balık baştan kokuyor sen elin arjantinlisini, brezilyalısını kaptan yaparsan takımda ruh kalmaz tabi.. Beşiktaşlılık ruhundan bahsediyoruz hep ama o ruhu takıma aşılayacak kaptan olarak delgado,nobre vs seçiyoruz.. Ruhu temsil edecek adam onu küçük yaştan itibaren özümsemiş isim olabilir ancak.. Baba Hakkı gibi vedat okyar gibi rıza gibi.. Real madritde tonla yabancı var ama kaptan her zaman Raul'dur.. En çok parayı o alır.. Çünkü Madrit'in çocuğudur Raul.. Liverpol'da kim gelirse gelsin kaptan Gerrard'dır.. Bizde eğer böyle kaptan yapabileceğin bir adam bulunmuyorsa kadroda bu da Beşiktaş'ın ayıbıdır.. Ben 33 yaşındayım ilk kez takımda kaptan nitelikleri taşıyan adam bulamadığımızı görüyorum..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla