Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2009, 21:58   #6
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Birincisi ben sahada artik nobre ve serdar özkani görmek istemiyorum.nobre 3milyon euroya yakin para alacak 2metreden bos kaleye gol atamayacak.yeter artik ya,bu adam 5pozisyona enaz girmeliki anca sanstan manstan bir tane atsin.serdar özkan cincon macinin aynisini tekrarladi,ayiptir ya koskoca besiktasin oyuncusu böyle olmamali.nihatin bundan daha iyisini yapacagini sanmayin demistim haftalar önce hatta büyük yemin etmistim,nihat besiktasimizin buralara gelmesindeki ana sebepdir nobreyle beraber.nobre ve nihat hatta bobo ve serdar özkan devre arasinda ilk gönderilmesi gereken kisilerdir,ardindan vasifsiz neolduklari belli olmayan ise yaramaz takima zerre katkilari olmayan bedavacilar gönderilmeli,ilk basta erkan zengin,ugur inceman ve tello.yeter artik demirörenle beraber bu saydigim isimler sutlanip besiktas formasinin agirligini kaldiracak oyuncular alinmali.bugün sunu gördümki evet denizli nekadar hatalarda yapsa 3metreden bos kaleye golü atamayan oyuncular varsa denizli neyapsin.nobre bobo nihat ve serdar özkan artik taraftarlar tarafindan resmen nefret ediliyorlar ilkbastada ben nefret ediyorum onlardan.