Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2009, 00:38   #34
volkan-saygın

volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
volkan-saygın benim yazdıklarımı oku arkadasım ben gozumle gordugum olayları yazdım. Yarın veya daha sonrakı gunlerde olayı daha ıyı anlayacak herkes. Bugun o pankartı acan adamlar trıbunden degıller zaten yaka paça dısarı atıldılar. Bundan sonrada bu olaylar buyuyecek bence önümüzdeki hafta daha büyük kavgalar olacak bunlar görünen seyler.

Gökhan , senin yazdıklarını baştan beri dikkatle okuyorum zaten , bilgilendirmen için teşekkürler, fakat ben İstanbul'da yaşamıyorum ve mecburen TV den seyrediyoruz maçları. Dediğim gibi kapalının tam ortasında o pankartı gören , maç boyunca da diğer tribünler istifa diye her bağırdığında kapalıdan standart tezahuratlar yükseldiğini gören herkes ( bunlar tv den görülebiliyor ) benim gibi bu pankartın da çarşı tarafından açıldığını düşünmüştür.

Yanlış izlenim edinmiş olabilirz , söylediklerimiz düşündüklerimiz de yanlış olabilir , senin gibi düzgün sözlerle durum bize aktarıldığında bizde öğreniriz işin iç yüzünü ... ama hakaret edildiği zaman bizde geriliyoruz.