Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2009, 01:02   #1
alihantalasci
tabatanın avukatı

alihantalasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vedat Sarak - En İyisi Tabata

'' Haber3 Ün Önemli Kaleminden Tabata Yorumu ''

Bu hafta kimse Beşiktaş’ın oynadığı futbol’a bakmadı!..
Taraftarlar dahil olmak üzere Beşiktaş’ı takip eden kim varsa, dilinde Tabata transferi vardı.
Ve, marş şeklinde sorulan soru şu idi;

-Tabata için 8 milyon euro değer mi?

Bakın cevabını veriyorum ve tehidi için biraz beklemenizi öneriyorum.
-Evet, değer...

Beşiktaş’ın bu yıl ki en iyi transferi Rodrigo Tabata’dır!..

8 milyon Euro ciddi bir rakam. Tabata’nın transfer sezonunun başında ve ortasında fiyatı 5 milyon Euro’ydu.
Fakat transferin son günlerine böyle çaresiz bir kadro yapısı ile girersen Gaziantep yönetimi de bu fırsatı haklı olarak değerlendirir ve fiyatı neredeyse 2’ye katlar...
Burada ki hata Tabata’da ya da Gaziantepspor yönetiminde değil. Orta da bir ticari hata var ve bu hata tamamen Beşiktaş yönetiminindir.
Bu fazladan verilen 3 milyon euro bir tarafa, Tabata’nın futbolculuğuna kimsenin diyecek lafı olduğunu sanmıyorum.
Ben geçen sezon sonunda Delgado’nun acilen gönderilmesi ve yerine Tabata gibi bir oyuncunun alınması konusunda bir yazı yazdığımda çokça tepki almıştım...
Beşiktaş bu sezon geç ve biraz hatalı da olsa transfer de sonunda nokta bir transfer yaptı.
Gelelim şampiyonlar liginde ki rakiplere...

Bakın bu tarihi not alın... Beşiktaş bu gruptan UEFA’ya gider, başka da birşey olmaz!..

Gayet açık ve net söylüyorum. Beşiktaş’ın bu oyun yapısı ve kadro oluşumu ile bu gruptan çıkması imkansız.

CSKA Moskov ile 3.lük için çekişir...

Avrupa maçlarından söz etmişken, bu maçlar için büyük umutlar ve paralar ile alınan Nihat’ın hala ne yaptığını ve Nihat’ta ısrar eden Mustafa Denizli’nin ısrarının sebebini bilen var mı?
Nihat şu haliyle Beşiktaş’ın forveti falan olamaz. Zaten neden alındığı konusunda da bir fikrim yok.
Nihat’tan hala umudu olanların hayallerini yıkmak istemem ama Nihat’ın bu takıma gelmesinin en önemli sebebi aldığı para’dır. Bu sezon Beşiktaş’ta aldığı paranın yarısını bile Nihat’a Avrupa’nın hiçbir takımı vermedi.
Nihat’ın geldiği paralara Avrupa’nın gözden uzak kısımlarında parlamayı bekleyen nice yıldız adayı genç oyuncu alınırdı ama bu yönetimde nerde o vizyon?

Neyse demem o ki; bu takımda Tabata taraftara ‘Maradona’ gelir!..

BU ALEMDE

KRAL TABATA
alihantalasci Ofline   Alıntı ile Cevapla