Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2009, 01:06   #37
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neokartal sende tribündeymissin ve daha iyi bilirsin. Tribünde olan adamlar birbirini tanır tanımasa bile göz aşinalığı vardır. Bu pankartı açan adamlar geçen sene de Çarşı fesh kararı aldığında ortaya çıkan adamlar. Hatta Çarşı'nın A harfini değiştirmek isteyenler. Her yerde bunların kim olduğu yazıyor. Bu insanlar uzun zamandır tribünde değillerdi ve bu maçta ortaya çıktılar protestoyu engellemek istediler daha sonra yaka paça indirildiler. Pankart açılmadan önce kalabalık geldiler set önüne zaten o pankart açıldığı anda kavgalar büyüdü pankart kapatıldı aşağı atıldı. Orada kavgalar edilirken asılmış olmalı cünkü biz o pankartı sette asılı görmedik aşağıda bulunan arkadaşlarımız 10 dk kadar asılı olduğunu söylediler.
Yanlış anlama sana yalan söylüyorsun yada inanmıyorum demiyorum. Ama ben de böyle gergin, protestolu herkesin birbirine girdiği çok maç gördüm.. Kimin ne yapmaya çalıştığı tribünde bile olsan anlaşılmıyor.. Umarım herşey anladğın ve anlattığın gibidir.. Aksi durumu düşünmek bile istemiyorum.. Çünkü o durum çok farklı yerlere götürüyor bizi.. Yıllarca aynı havayı soluduğumuz, aynı şeyleri hissettiğimiz insanların şimdi çok farklı amaçlara hizmet etmesi beni ve benim gibi düşünenleri çok yaralar.. Allah yardımızım olsun ve tez zamanda Demirören'den kurtarsın bizi..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla