Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar maçı seyreden arkadaşlarımızdan birinin ki güvendiğim bir kişidir anlattığı kadarıyla olay KARAGÜMLÜKLÜLER grubunun Alene saldırması şeklinde değildir..Böyle bi yanlışa düşmeden sadece gazetelerden açıklanan yazılara bakarak yorumda bulunmayalım..Olayı çıkaranlar Y.D. parayla satın aldığı kişilerdir.Lütfen o yüzden kulaktan dolma bilgilerle değil orada bulunan arkadaşlarımızla konuşmanızı tavisye ederim... |
Akdora kapalıda çok maç seyrettim , şu aralar param yetmiyor giremiyorum ama maç başlayana kadar arkadaşların yanındayım sürekli. Dünkü olayları çıkaranlar Karagümrüklülerdi , sürekli maça gittiğim için biliyorum , yüz aşinalığı var. Kapalı alttaki arkadaşlarla da görüştüm maçtan sonra karagümrüklülerdi dedi , bazılarında bıçak da varmış söylentilere göre. İlk yarı yeni açığın ortasındaydım kavgalar artınca kapalının demirlerine kadar gittim. Açılan pankartlardan ilki ( çoğu kişi ne yazdığını göremedi , zaten 2 dk sonra sahaya atıldı) Yıldırım Demiröerene saldıranları kınayan pannkarttı , bu hiç açılamadı. Açılmadan önce ellerinde bekliyorlardı , dikkatli baktım 2 tanesi Karagümrüklülerdendi , adım gibi eminim. Daha sonra arkadaşın dediğine göre Kapalı altla kapalı üstü ayıran kapılar devre arasında açılmış , bütün provakatörler setin önünde toplanmışlar , 2 kupayı unutma pankartını da o zaman açmışlar , kimse pankartı görememiş , zaten yaklaşık 5 dk asılı kaldı.
Forzanın bi açıklama yapması gerekiyor çünkü insanların kafası çok karışık. Herkes çarşıyı eleştiriyor ama çarşı setin önü değil , çarşı bütün satdtır . Kapalıdır eski açıktır , yeni açıktır , numaralıdır. Çarşı birilerinin malı değildir , herkes Aleni suçluyor ama Alen de çarşının sahibi değildir , sadece Çarşılı bir amigodur , kurucularındandır , tam beşiktaşlıdır.
Dünkü olaylardan sonra gazetelerden tvlerden haberlere bakıp özelde Çarşının , genelde büyük beşiktaş taraftarının tavrını eleştirenlere sözüm şudur ; olayların sorumlusu tribünlere paralı adam sokup tribünleri karıştıran , tribünleri bölmeye çalışan ,beşiktaş yönetimi ve Y.D. dir.
Not : Bugün bütün gazeteler yazıyor , herkes şahit olmuş. Yıldırım demirören içerde yönetim kurulu üyelerine bağırmış , " BUNLAR MI SİZİN ADAMLARINIZ , HANİ PROTESTO OLMAYACAKTI ? " gibisinden laflar sarfetmiş.