Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2009, 16:15   #121
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nobre kazmasını deli gibi savunup avukatlığını yapanlar vardı. Dün 3 metreden boş kaleye topu gönderemeyen kazma nobreyi gördükten sonra ne diyecekler acaba.
her futbolcu düşüş yaşar ayrıca o pozisyon beceriksizlik değildir her futbolcu atar o golü normalde nobrede atardı ama seyirci baskısı yüzünden psikolojik anlamada iyi olmadığı için kaçtı o gol ben nobre gol atamadığı zaman ona kızmıyorum bobo atamdığı zamanda kızmıyorum ikiside iyi oyuncu ama bu oyuncular gayret etmezlerse o zaman kzıyorum geneldede bu gayreti herkesin bildiği gibi nobre yapıyor bobo yapmıyor ama son 2 maçtır boboyu daha iyi buluyorum toparlanma sürecinde gibi geliyor inşallah daha iyi olur inşallah gol kralı olur anlamak istemediğin bobocu nobreci olmamalı kendi oyuncumuza düşman olmamalıyız bu çok yanlış mücadele ettikleri sürece kızmam mümkün değil ama bana kalırsa ikiside beşiktaşım futbolcusu olamaz çok daha iyi golcüler olması lazım beşiktaşta ancak nobre türk pasaportlu olduğu için genelde bobonun gönderilmesi konuşuluyor buda çok normal artık bırakalım şu bobocu nobreci olaylarını